Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities!
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πλήθος επώνυμων καλεσμένων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να περνούν φανταστικά με την παρέα τους. 

Όσο ο καιρός γίνεται όλο και πιο ανοιξιάτικος, τόσο και η διάθεσή μας είναι ακόμα πιο ανεβασμένη για εξόδους και αποζητάμε όλο και περισσότερο την διασκέδαση.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και του Σαββάτου (15-16/4), με πλήθος επωνύμων να ποζάρουν πιο χαμογελαστοί από ποτέ, μέσα στα ιδιαίτερα και λαμπερά outfits τους. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν στην καθημερινότητά τους, η αλήθεια είναι ότι πάντοτε θέλουν να βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους, να πραγματοποιούν ωραίες και κοσμικές εξόδους, αλλά και να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε την Εύη Δανέζη, την Εβίτα Σερέτη, την Ηλιάννα Ζέρβα και πολλούς άλλους. Μια μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Ζαφείρης Μελάς και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ήταν η στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε κάποιες από τις πιο σπουδαίες επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματα των celebrities

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved