Αναστασιάδης - Θεωνά: Βόλτα στη γειτονιά τους, στον Βύρωνα, με τον γιο τους Αρίωνα!
Gossip Cam

Αναστασιάδης - Θεωνά: Βόλτα στη γειτονιά τους, στον Βύρωνα, με τον γιο τους Αρίωνα!

Με τον τρίχρονο γιος του Αρίωνα απόλαυσαν μία όμορφη και χαλαρή βόλτα στη γειτονιά τους, στον Βύρωνα η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης!

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην οικογενειακή του ζωή, απολαμβάνοντας τις μικρές και μεγάλες συγκινήσεις που τους χαρίζει ο μόλις τριών χρονών γιος τους, Αρίωνας.

Η όμορφη ηθοποιός και ο τραγουδοποιός σύντροφός της, από τότε που έχει έρθει στον κόσμο ο γιος τους, δείχνουν να έχουν βρει τις ισορροπίες που επιζητούσαν στη σχέση τους.

Μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε: "Εξακολουθώ να αισθάνομαι ερωτευμένη με τον σύντροφο μου". Και στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να μεγαλώσει η οικογένειά τους, είχε απαντήσει: "Ναι, το έχω σκεφτεί, αλλά την ίδια στιγμή μου φαίνεται και σουρεαλιστικό. Δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι, είναι κάποια συνωμοσία της φύσης, κάποιο παρανοϊκό ένστικτο. Ας είμαστε ειλικρινείς είναι υπέροχα όλα αυτά τα πράγματα, αλλά η δουλειά που απαιτείται με ένα παιδί είναι μεγάλη και το επάγγελμα μας δεν βοηθά. Στ' αλήθεια, απολαμβάνω στη ζωή μου το ότι δεν έχω ούτε για δύο ημέρες το ίδιο πρόγραμμα, όμως όταν είσαι μητέρα και δεν μπορείς να προγραμματίσεις με το παιδί, ε, αυτό είναι οριακά ακατόρθωτο. Η αδελφική σχέση είναι σπουδαία, έχουμε και οι δύο αδέλφια, ο Δήμος άλλους δύο αδελφούς κι εγώ μια αδελφή, αλλά δεν είναι εύκολο".

Πάντως, το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει στο μέγιστο την καθημερινότητά του, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στον γιο του που έχει και τους δύο απόλυτη ανάγκη σε τόσο τρυφερή ηλικία. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε χαλαρή βόλτα της σε κεντρικό δρόμο στο Βύρωνα όπου και διαμένει. Έδειχναν χαλαροί, απαλλαγμένοι από κάθε έννοια και έχοντας βέβαια στραμμένο όλο το ενδιαφέρον τους στον μικρούλη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved