Ελίνα Ακριτίδου: Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Ελίνα Ακριτίδου: Σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας!

Έχουμε να δούμε κάπου τηλεοπτικά την Ελίνα Ακριτίδου από τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Τατουάζ, υποδυόμενη τη σύζυγο του Γιώργου Παρτσαλάκη. 

Προσφάτως όμως ο φωτογραφικός φακός στάθηκε... τυχερός και την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά με τον πραγματικό της σύζυγο Γιώργο Κουτσουδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από μία 20ετία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία και υπεραγαπούν. Η Ελίνα Ακριτίδου είναι από τις προσωπικότητες εκείνες που θέλουν να μιλούν με τη δουλειά τους και όχι με τα προσωπικά τους, γι' αυτό και σπάνια μιλάει δημόσια για την όμορφη οικογένειά τους.

Πριν από περίπου τρία χρόνια όμως είχε μιλήσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη για μία δύσκολη περίοδο που είχε περάσει η ίδια και η οικογένειά της όταν ο μεσαίος της γιος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως είχε πει:

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια… ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη... Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά… Προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε από την πρόσφατη βόλτα του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας, πάντως, οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και ήρεμοι, απολαμβάνοντας τις στιγμές τους μαζί.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved