Θανάσης Τσαλταμπάσης- Αγοραστή Αρβανίτη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το ερωτευμένο ζευγάρι!
Gossip Cam

Θανάσης Τσαλταμπάσης- Αγοραστή Αρβανίτη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε την Αγοραστή Αρβανίτη και τον Θανάση Τσαλταμπάση να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι λατρεύουν το κέντρο της Αθήνας, το οποίο και επιλέγουν πολύ συχνά για τις βόλτες τους!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη επέλεξαν να κάνουν την βόλτα τους, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολυάριθμες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει υπέροχα outfits, με εκείνο της κοπέλας να θυμίζει καλοκαίρι στο εκατό τοις εκατό, μιας και είχε επιλέξει ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με σκισίματα, το οποίο και είχε σετάρει με ένα κοντό crop top σε μωβ και ροζ τόνους.

Το ζευγάρι των ηθοποιών, μόλις αντιλήφθηκαν τον φωτογραφικό φακό, πόζαραν διακριτικά, καθώς περπατούσαν, ενώ το πρόσωπό τους είχε ένα τεράστιο χαμόγελο. Το ζευγάρι έχει συμπληρώσει 13 χρόνια σχέσης και ακόμα και αν οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, κάθε φορά δείχνουν και πιο ευτυχισμένοι!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού από την έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved