Αποκλειστικό: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Γιώργος Σεϊταρίδης μαζί στο Πήλιο! (photos)
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Γιώργος Σεϊταρίδης μαζί στο Πήλιο! (photos)

Μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στέκεται πολύ τυχερός καθώς "εντόπισε" τον Θανάση Ευθυμιάδη μαζί με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στο Πήλιο

Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν εδώ και χρόνια φιλίας και μάλιστα είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Αυτή η συνεργασία έφερε τη φιλία και από τότε οι δύο άντρες διατηρούν επαφές, παρ' όλο που ο Γιώργος Σεϊταρίδης εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει δίπλα στη φύση.

Για τον ηθοποιό ήταν απόφαση ζωής να εγκατασταθεί στον Κισσό Πηλίου και να διάγει έναν τελείως εναλλακτικό τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας την καθημερινότητά του μέσα στο πράσινο και στον καθαρό αέρα.

Μαζί με τη σύζυγό του Όλγα Θανασιά απολαμβάνουν όμορφες στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό μαζί με τον Θανάση Ευθυμιάδη στον επαρχιακό δρόμο Κισσού να αποβιβάζονται από το αυτοκίνητο και να χαίρονται κάθε στιγμή τους μέσα στο καταπράσινο τοπίο.

Να θυμίσουμε ότι και ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μία τελείως διαφορετική καθημερινότητα σε σχέση με τους κατοίκους των αστικών κέντρων και παρ' όλο που βρίσκεται με την οικογένειά του λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, φροντίζει να ζει... εναλλακτικά. Λάτρης της γιόγκα όπως και η σύζυγος του Γιώργου Σεϊταρίδη η οποία είναι και δασκάλα γιόγκα, εννοείται πως κατά την παραμονή του στον Κισσό, οι δυο τους θα επιδίδονταν σε ασκήσεις.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες των δύο ηθοποιών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved