Ηλιάδη - Αναστασιάδης: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο - Δεν έλειπαν τα φιλιά και οι αγκαλιές
Gossip Cam

Ηλιάδη - Αναστασιάδης: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο - Δεν έλειπαν τα φιλιά και οι αγκαλιές

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε κοινό τους στιγμιότυπο, αλλά και από τις στιγμές που περνούν μαζί. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα», όπου στον φετινό κύκλο είχαν λάβει μέρος, με σκοπό να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, την αντοχή τους, αλλά και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έδειξαν ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, το οποίο και, όπως είδαμε, κατέληξε σε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Και οι δυο έχουν εξομολογηθεί δημόσια ότι ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό και πως, πριν ακόμα την αποχώρησή τους, έκαναν κοινά σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές, αδιαφορώντας μάλιστα και για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές. Όπως θα δείτε και εσείς, ο έρωτας τους δεν κρύβεται και λάμπουν και οι δύο από ευτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved