Τσιμτσιλή: Παιχνίδια με τα παιδιά της στην παραλία - Είναι κλασσική Ελληνίδα μαμά και το χαίρεται
Gossip Cam

Τσιμτσιλή: Παιχνίδια με τα παιδιά της στην παραλία - Είναι κλασσική Ελληνίδα μαμά και το χαίρεται

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε μέχρι την αγαπημένη της Πάρο.

Το καλοκαίρι της είναι γεμάτο οικογενειακές στιγμές, θάλασσα και βόλτες, έχοντας πάντα στο πλευρό της, τα τρία παιδιά της, Μαίρη, Νάγια και Γιάννης-Εφραίμ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια λίγο πριν ταξιδέψει για Αστυπάλαια, σε παραλία της Πάρου μαζί με τις κόρες της και τον γιο της και όπως θα δείτε κι εσείς, δεν σταμάτησαν να παίζουν. Η Σταματίνα φρόντιζε ώστε τα παιδιά της να απολαύσουν την παραμονή τους στη θάλασσα, ενώ έδειχνε ιδιαίτερη προσοχή στον γιο της, ο οποίος πρόσφατα έγινε τεσσάρων χρόνων.

Ωστόσο, δεν έπαιρνε τα μάτια της και από τις κόρες της, ειδικά όταν είχε να κάνει με την προστασία τους από τον ήλιο. H Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το υπέροχο μπικίνι της και πέρασε ευχάριστα με τα παιδιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει ότι κάνει τις βόλτες της στο κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος. Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», είχε αναφέρει στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved