Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο στο φινάλε του φετινού καλοκαιριού!
Gossip Cam

Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο στο φινάλε του φετινού καλοκαιριού!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους στιγμές, λίγο πριν από το τέλος του Αυγούστου. 

Όσο προχωράει το καλοκαίρι, ολοένα και περισσότεροι celebrities έχουν κατακλύσει τα ελληνικά νησιά, με την Μύκονο και την Πάρο και είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους, μιας και είναι και τα πιο κοσμοπολίτικά και πάντοτε σφύζουν από ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, όπου και απαθανάτισε την πανέμορφη μανούλα Αθηνά Οικονομάκου, παρέα με την σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στο ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί. Το ζευγάρι, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, επέλεξε να χαλαρώσει περισσότερο, μιας και καθόντουσαν στην αμμουδιά και απολάμβαναν τον καλοκαιρινό ήλιο. Ανάμεσα στα πράγματα που είχαν μαζί τους, ήταν και μερικά από τα παιχνίδια του μικρού Μάξιμου, όπως μερικά κουβαδάκια και άλλα πολλά, για να μπορεί να απολαύσει με τους γονείς του τα παιχνίδια στην αμμουδιά του κοσμοπολίτικου νησιού.

Στην παρέα τους βρέθηκε και η αγαπημένη φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου και νονά του μικρού Μάξιμου, Νικόλ Παναγιώτου.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved