Σοφία Καρβέλα: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Μύκονο που δεν είδαμε! Με καυτό κόκκινο μπικίνι
Gossip Cam

Σοφία Καρβέλα: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Μύκονο που δεν είδαμε! Με καυτό κόκκινο μπικίνι

 H Σοφία Καρβέλα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας επιστρέψει στη «βάση» της μετά από υπέροχες διακοπές στην Ελλάδα. 

Κάθε χρόνο, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα επιλέγει την πατρίδα της για διακοπές και το ίδιο έκανε και φέτος, έχοντας φυσικά μαζί της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως τους δύο γιους της.

Η όμορφη fashion expert και επιχειρηματίας εθεάθη σε παραλία της Μυκόνου από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της, ενώ λίγο αργότερα συνάντησε και κάποιους φίλους με τους οποίους θέλησε να βγάλει selfies.

Η Σοφία Καρβέλα, φορώντας ένα κατακόκκινο καυτό μπικίνι που αναδείκνυε την αδύνατη σιλουέτα της, έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές της κάτω από τον ήλιο. Ήρεμη και χαλαρή άκουγε με τα ακουστικά της την αγαπημένη τη μουσική και είχε αφήσει το βλέμμα της να «χαθεί» στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που απλωνόταν μπροστά της.

Βέβαια, μετά από αρκετές εβδομάδες διακοπών στην Ελλάδα, είχε έρθει η ώρα για επιστροφή της ίδιας και της οικογένειάς της στην Αμερική όπου και ζουν μόνιμα πλέον τα τελευταία χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες που δεν είχαμε δει από το υπέροχο καλοκαίρι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved