Αντύπας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή με τη σύζυγό του!
Gossip Cam

Αντύπας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή με τη σύζυγό του!

Ο Αντύπας, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Είχε όμως και έναν βράχο δίπλα του για να τα καταφέρει, τη σύζυγό του Στέλλα Μαζλουμίδη με την οποία είναι μαζί από τότε που εκείνη ήταν 18 ετών.

Είχαν γνωριστεί σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε εκείνος στα πρώτα του βήματα και εκείνη το επισκεπτόταν ως θαμώνας για να διασκεδάσει.

Όπως είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή του ο Αντύπας για τη γυναίκα της ζωής του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον επίσης επαγγελματία τραγουδιστή, τον Πρόδρομο και την Όλγα: «Πιστεύω ότι κράτησε αυτή η σχέση, αυτή η αγάπη διότι ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά. Γνωριστήκαμε όταν πέταξε ένα τριαντάφυλλο και το έβαλα στο πέτο. Έχουμε καψουροαγάπη. Έρχεται πάντα στα μαγαζιά που τραγουδάω, κάθε βράδυ, κάθε χειμώνα, κάθε καλοκαίρι. Ήμουν τυχερός. Πρόταση δεν της έκανα. Πηγαίναμε σε μαγαζιά της έλεγα ποια έπιπλα της αρέσουν και τα αγόραζα. Ξαφνικά της είπα παντρευόμαστε».

Η Στέλλα του είναι πάντα στο πλευρό του όμως προτιμάει να μην εμφανίζεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας όλο τον χώρο για τον σταρ της καρδιάς της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, με την Στέλλα να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μία στάση τους σε κοσμηματοπωλείο.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved