Αργυρός – 50 Cent: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ από λαμπερές παρουσίες – Τα outfits που ξεχώρισαν
Gossip Cam

Αργυρός – 50 Cent: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ από λαμπερές παρουσίες – Τα outfits που ξεχώρισαν

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50Cent πραγματοποιήθηκε χθες (30/10) στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί η μεγάλη συναυλία των δύο καλλιτεχνών να άργησε μια μέρα λόγω τεχνικών προβλημάτων, ωστόσο το κοινό κατέκλυσε το στάδιο και δεν πτοήθηκε από την αναβολή.

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμο διαφόρων ηλικιών κατέφθασαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν τους δύο καλλιτέχνες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτή την βραδιά.

Τη συναυλία άνοιξαν η Josephine, ο FY και οι Kings, ενώ special guests ήταν ο Light και ο Rack.

Λίγη ώρα αργότερα, έκανε την εμφάνιση του πάνω στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ενθουσίασε τους θαυμαστές του. Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά του 50 Cent «γκρεμίστηκε» το στάδιο και όσοι βρέθηκαν εκεί τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής του.

O θρυλικός ράπερ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια για να ολοκληρώσει το φετινό του tour στην Αθήνα και το κοινό του έδειξε την αγάπη του.

Στην συναυλία μάλιστα βρέθηκαν και πολλές λαμπερές παρουσίες όπως: Κέλλυ Κελεκίδου, Ιωάννα Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Πέτρος Ιακωβίδης, Ανδρομάχη Δημητροπούλου κ.α

Οι επώνυμες κυρίες φόρεσαν τα καλά τους και εντυπωσίασαν με τα outfits που είχαν επιλέξει να φορέσουν για την βραδιά αυτή. Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, η οποία μας έδειξε για ακόμη μια φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Επίσης, εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν και η Ανδρομάχη, η οποία επέλεξε ένα μίνι φόρεμα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved