Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης: Η μικρή Κατερίνα άρχισε και τρέχει και εκείνοι την κυνηγούν!
Gossip Cam

Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης: Η μικρή Κατερίνα άρχισε και τρέχει και εκείνοι την κυνηγούν!

Ευτυχισμένοι γονείς της μικρής τους κόρης που σύντομα θα βαφτίσουν Κατερίνα, η οποία αύριο θα γιορτάζει, είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Μετά τις οριστικές αποφάσεις που πήραν για τη μόνιμη εγκατάσταση εκείνου στην Ελλάδα και το τέλος των συνεχών ταξιδιών του στην Ελβετία όπου διατηρούσε γυναικολογικό ιατρείο, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης δείχνουν να απολαμβάνουν τη νέα σελίδα που γύρισαν οι δυο τους.

Πλέον οι βόλτες τους στα μαγαζιά ή οι περίπατοι για καφέ είναι σχεδόν καθημερινή συνήθεια. Σε μία τέτοια βόλτα τους τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Μάλιστα, τώρα που η μικρούλα τους άρχισε να περπατάει, θέλει συνέχεια να παίζει για να γνωρίσει φυσικά τον κόσμο όπως κάνουν όλα τα παιδάκια στην ηλικία της.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν απαθανάτισε την οικογένεια σε μία βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με την Κατερίνα να τρέχει συνεχώς παίζοντας και δείχνοντας πολύ χαρούμενη.

Φυσικά, οι γονείς της περήφανοι την ακολουθούσαν και όταν εκείνη κουραζόταν η μαμά Μαρία την έπαιρνε αγκαλίτσα και την «τρέλαινε» στα φιλιά.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved