Χρίστος Αντωνιάδης- Αφροδίτη Τσώνου: Βγήκαν από τo μαιευτήριο με τα δίδυμα αγοράκια τους!
Gossip Cam

Χρίστος Αντωνιάδης- Αφροδίτη Τσώνου: Βγήκαν από τo μαιευτήριο με τα δίδυμα αγοράκια τους!

Η Αφροδίτη Τσώνου και ο σύζυγός της, Χρίστος Αντωνιάδης έγιναν γονείς πριν από λίγες μέρες και η αλήθεια είναι ότι ήδη τα δίδυμα αγοράκια τους, τους έχει κλέψει την καρδιά!

To ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι ότι δεν το κρύβουν με τίποτα, μιας και με την γέννηση των μωρών τους, έκαναν το όνειρο.

Τα δίδυμα παιδιά του Χρίστου Αντωνιάδη και της Αφροδίτης Τσώνου γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών με βάρος 2 κιλά και 600 γραμμάρια το καθένα. Τα νεογέννητα ήρθαν στη ζωή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και από εκείνη τη στιγμή, η ζωή των δυο νέων γονιών έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και πλέον οι προτεραιότητά τους είναι τα μωράκια τους, που τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση των δίδυμων αγοριών τους, ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την πολύτιμη βοήθεια. Όλα πήγαν καλά Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους.»!

«Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και χορεύουμε κιόλας. Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες. Το εξοπλίσαμε με τον αρτιότερο εξοπλισμό που υπάρχει και πάνω που έλεγα ότι τα πήραμε όλα, κάτι έλειπε ακόμα»!

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε κατά την εξοδό τους, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι που έκαναν το όνειρο της οικογένειάς τους πραγματικότητα και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαινόταν από τα χαμόγελά τους, που έλαμπαν όσο ποτέ άλλοτε!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved