Οι celebrities ξεχύθηκαν στα μαγαζιά για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιους είδαμε πού
Gossip Cam

Οι celebrities ξεχύθηκαν στα μαγαζιά για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιους είδαμε πού

Κυριακή σήμερα που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες και όσο προχωράμε προς τις γιορτές, όλο και πιο πολύς κόσμος βγαίνει για ψώνια

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε για ακόμα μία φορά τυχερός και απαθανάτισε πολλούς celebrities που μπλέχτηκαν με τον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να κάνουν τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Είδαμε τη Μαριέττα Χρουσαλά με υπέροχο styling και ένα κόκκινο παλτό που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, να κάνει τη βόλτα της στο Σύνταγμα μαζί με συνεργάτιδά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να ρίξει μία ματιά στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά ξεχώρισε και εκείνη με τις στυλιστικές της επιλογές, προτιμώντας πιο σκούρους τόνους στα ρούχα της.

Η Γιούλικα Σκαφίδα, με πιο casual διάθεση και παρέα με το σκυλάκι της έκανε τη βόλτα της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο είδαμε μετά από καιρό και την Άντζυ Ανδριτσοπούλου με total black σύνολο.

Ο μηχανόβιος Γιάννης Στάνκογλου έκανε και εκείνος τη βόλτα του στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων χαμογελώντας στον φακό ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τον περίπατό του, χαλαρός και ευδιάθετος.

Τέλος στο κέντρο της Αθήνας εντοπίσαμε λίγο βιαστική τη Λουκία Παπαδάκη αλλά πάντα σικ και κομψή.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved