Μαρία Ηλιάκη: Μαντέψτε ποιον κοιτάει μέσα στα μάτια και... λιώνει!
Gossip Cam

Μαρία Ηλιάκη: Μαντέψτε ποιον κοιτάει μέσα στα μάτια και... λιώνει!

Μία από τις πιο ήρεμες, χαλαρές και όμορφες περιόδους της ζωής της δείχνει να διανύει η Μαρία Ηλιάκη η οποία ελεύθερη υποχρεώσεων, τουλάχιστον τηλεοπτικών, απολαμβάνει τη χαρά να περνάει τον χρόνο της με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. 

Αυτά βέβαια δεν είναι άλλα από τον άντρα της ζωής της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα η οποία απορροφά πολύ χρόνο από την καθημερινότητα της παρουσιάστριας.

Η ίδια όμως όχι μόνο δεν βαρυγκωμάει για κάτι τέτοιο αλλά δείχνει και να το απολαμβάνει αφού από την ημέρα που ήρθε στη ζωή η μικρούλα της, είναι η μεγαλύτερη χαρά της.

Ειδικά μετά την απόφαση του γνωστού γυναικολόγου να δώσει τέλος στο κεφάλαιο Ελβετία όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά, διατηρώντας εκεί ιατρείο, ο Στέλιος Μανουσάκης έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Ελλάδα. Έτσι, η τεράστια χιλιομετρική απόσταση που χώριζε το ζευγάρι για χρόνια, δεν υπάρχει πια και οι δυο τους δείχνουν να χαίρονται αυτή τη νέα πραγματικότητά τους.

Απόδειξη ο φωτογραφικός φακός που όλο και πιο συχνά πλέον τούς απαθανατίζει σε πρωινές βόλτες τους άλλοτε στα μαγαζιά και άλλοτε για καφέ στα βόρεια προάστια.

Αυτή τη φορά οι παπαράτσι τούς απαθανάτισαν σε βόλτα τους στα μαγαζιά γνωστού εμπορικού κέντρου να χαζεύουν τις βιτρίνες των στολισμένων μαγαζιών πριν καταλήξουν για έναν χαλαρό καφέ. Και φυσικά έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονταν, με εκείνη να κοιτάει τον αγαπημένο της Στέλιο στα μάτια και να... λιώνει! Το ίδιο όμως και εκείνος. Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved