Η σόλο εμφάνιση της Σολωμού, η σπάνια έξοδος του Καληώρα με τη σύζυγό του και τα ψώνια της Αραβανή
Gossip Cam

Η σόλο εμφάνιση της Σολωμού, η σπάνια έξοδος του Καληώρα με τη σύζυγό του και τα ψώνια της Αραβανή

Ο φακός του gossip-tv είχε πολλή δουλειά το Σαββατοκύριακο που πέρασε και απαθανάτισε πολλούς celebrities σε καθημερινές τους στιγμές. 

Εντόπισε τον Θάνο Καληώρα με τη σύζυγό του Θέτη στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις όμως προσφάτως εθεάθησαν να ψωνίζουν στην καρδιά της πόλης διάφορα απαραίτητα.

Οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτή η εμφάνισή τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές του ηθοποιού ο οποίος δείχνει να είναι πολύ καλά στα προσωπικά του.

Με πολύ ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο μακιγιάζ εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων την Ευαγγελία Αραβανή σε μία επίσης σπάνια δημόσια εμφάνισή της. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, έδειχνε σκεπτική και αφοσιωμένη στα ψώνια της. Φορώντας μία φόρμα σε μπλε ρουά και με αθλητικά παπούτσια, η Ευαγγελία Αραβανή έδειξε να απολαμβάνει το shopping therapy της στο εμπορικό κέντρο.

Σόλο βραδινή έξοδο στο Zinglee στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού για να διασκεδάσει. Σε αντίθεση με ό,τι μας έχει συνηθίσει, η όμορφη ηθοποιός δεν συνοδευόταν από τον γνωστό τράπερ Μέντε Φουέρτε αλλά απόλαυσε με καλούς φίλους την βραδιά της. Το ίδιο βράδυ στο συγκεκριμένο στέκι βρέθηκαν επίσης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αλλά και η Νάιρα Αλεξοπούλου.

Στο κέντρο της Αθήνας με outfits που δεν πέρασαν απαρατήρητα εμφανίστηκαν η Βίκυ Καγιά και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο μεν ευτυχισμένος μπαμπάς έδειχνε βιαστικός καθώς πήγαινε με τα πόδια σε μία δουλειά, η δε Βίκυ Καγιά ήταν ακόμα πιο βιαστική, τρέχοντας σχεδόν για να διασχίσει κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα εντυπωσίασε με τις στυλιστικές της επιλογές, παρ' όλο που ήταν εντελώς άβαφτη και η ίδια κρυβόταν καλά πίσω από τα σκουρόχρωμα γυαλιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved