Οι «Παγιδευμένοι» Άννα και Ανδρέας, η ερωτευμένη Έβελιν Καζαντζόγλου & συναντήσεις... κορυφής
Gossip Cam

Οι «Παγιδευμένοι» Άννα και Ανδρέας, η ερωτευμένη Έβελιν Καζαντζόγλου & συναντήσεις... κορυφής

Η επέλαση του χιονιά βρήκε τους celebrities στα σπίτι τους, ωστόσο λίγες ημέρες πριν είχαν χορτάσει από εξόδους, συναντήσεις και ωραίες στιγμές.

Φυσικά ο φωτογραφικός μας φακός που είναι πάντα «παρών» είχε την τύχη να απαθανατίσει πλήθος επωνύμων σε όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και χαλάρωση.

Ανάμεσά τους «τσακώσαμε» τον Πέτρο Λαγούτη με την Μάρθα Φεντόρουφ ή αλλιώς τους «Παγιδευμένους» να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη φορά πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί ήταν πριν από λίγες μέρες όταν μαζί βρέθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους. Η 28χρονη πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και ο 47χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος φέτος χαρίζει μοναδικές ερμηνείες και θεατρικά στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, ήταν συνεχώς μαζί και έδειχναν να περνούν πολύ καλά. Οι τηλεοπτικοί Ανδρέας και Άννα από τους Παγιδευμένους ήταν ντυμένοι casual και συζητούσαν καθώς περπατούσαν στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε βόλτα τους στην Αθήνα την πάντα εντυπωσιακή Έβελυν Καζαντζόγλου με τον σύντροφό της Μοχάμεντ Αλί να περπατούν χέρι χέρι. Φυσικά τις εντυπώσεις κέρδισε το εντυπωσιακό μοντέλο με την υπέροχη εμφάνισή της. Επέλεξε ένα μπλε ρουά crop top με αντίστοιχο jacket, το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο παντελόνι που αναδείκνυε το κορμί της.

Στους δρόμους της Αθήνας σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους απαθανατίσαμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο σε μια βόλτα του για ψώνια αλλά και τον Πύρρο Δήμα σε εκδήλωση στο ΟΑΚΑ

Φυσικά οι προηγούμενες ημέρες είχαν και νυχτερινές εξόδους. Σε αυτές συναντήσαμε πλήθος κόσμου τόσο στο νυχτερινό κέντρο στο Fantasia όσο και στο City Link ενώ βρεθήκαμε και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο NOX.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved