Η Ζωζώ με τον σύντροφό της, ο Ουγγαρέζος & η στιλίστρια & το τραγούδι του Κακοσαίου στον πατέρα του
Gossip Cam

Η Ζωζώ με τον σύντροφό της, ο Ουγγαρέζος & η στιλίστρια & το τραγούδι του Κακοσαίου στον πατέρα του

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες που είδαμε σήμερα ήταν αναμφισβήτητα αυτές με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον σύντροφό της.

Το όμορφο ζευγάρι έκανε την βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και τα στιγμιότυπα είναι απλά υπέροχα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο σύντροφός της, περπατούσαν στους δρόμους της Αθήνας πιασμένοι χέρι - χέρι ενώ όπως πάντα εκείνη ήταν στιλάτη, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της.

Για τη βόλτα της αυτή επέλεξε να ντυθεί σε μαύρους και κόκκινους τόνους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φορέσει την γούνα της!


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την άλλη βρέθηκε στα νότια προάστια με την στιλίστρια Όλγα Λαγού και δεν πέρασε απαρατήρητος. Όπως θα δείτε, κρατούσε τσάντες με ψώνια, καθώς όπως φαίνεται δεν ντύνεται μόνος του αλλά με τη βοήθεια της fashion expert!


Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου που έχει ακολουθήσει τα χνάρια του και διαγράφει τη δική του πορεία στον χώρο της μουσικής. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο μπαμπάς του με την Πάολα και το ίδιο συνέβη και τώρα!

Ο Γιώργος Κακοσαίος πήγε εκεί για να διασκεδάσει και φυσικά ο καταξιωμένος καλλιτέχνης του έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει και τον ανέβασε στην πίστα! Είναι και δυο τους πραγματικά υπέροχοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved