Το υπέροχο look της Σολωμού σε νέα έξοδο με τον Mente Fuerte & το γλέντι της Βίσση σε Ρέμο - Γαρμπή
Gossip Cam

Το υπέροχο look της Σολωμού σε νέα έξοδο με τον Mente Fuerte & το γλέντι της Βίσση σε Ρέμο - Γαρμπή

Όταν οι επώνυμοι έχουν κέφια οι νύχτες παίρνουν «φωτιά».

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη Μαρία Σολωμού και τον σύντροφό της, Mente Fuerte να διασκεδάσουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο αλλά και την Άννα Βίσση να δίνει ρεσιτάλ στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος.

Στο Voodoo o φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Σολωμού σε μια σπάνια εμφάνισή της παρέα με τον αγαπημένο της, Mente Fuerte να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

solomou-mente-fuerte-(2).jpg

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Μαρία το καταδιάσκεδασε ενώ δεν έλειχαν και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, ο οποίος έδειχνε να περνά υπέροχα στο πλευρό της. Η ηθοποιός όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το υπέροχο look της. Είχε ισιώσει τα μαλλιά της ενώ επέλεξε ένα total black outfit.

Δες τους μαζί

Χαμός έγινε και στο Nox όμως με την Άννα Βίσση να περνά υπέροχα με το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή!

vissi-(4).jpg

Με ένα υπέροχο κόκκινο σακάκι η τραγουδίστρια διασκέδασε με τις επιτυχίες τους ενώ όπως ήταν φυσικό πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια. Την ίδια βραδιά στο νυχτερινό κέντρο είδαμε επίσης τον Αντώνη Σρόιτερ με την σύζυγό του, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τη Ματίνα Ζάρα, τη Μαρία Ναυπλιώτου και πολλούς ακόμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved