Αποκλειστικό: Πρώην παίκτες του Greek Idol συναντήθηκαν στο live του J2US, 13 χρόνια μετά!
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Πρώην παίκτες του Greek Idol συναντήθηκαν στο live του J2US, 13 χρόνια μετά!

Πρώην παίκτης του Greek Idol που παρουσίαζε πριν από παραπάνω από μία δεκαετία τη Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο κοινό που παρακολούθησε στο πλατό το live του J2US!

Λίγοι τον αναγνώρισαν ανάμεσά τους μιας και μπορεί να μην έχει αλλάξει και πολύ, όμως έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες ή σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ντούρο ο οποίος, για όσους θυμούνται, υπήρξε ένα από τα μεγάλα φαβορί του Greek Idol το 2010 το οποίο παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Κριτές τότε ήταν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Μάρω Θεοδωράκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ σε θέση κριτή είδαμε μετά από έναν χρόνο την Έλλη Κοκκίνου.

Ο Γιώργος Ντούρος τότε είχε κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και είχε φανατικούς θαυμαστές και κυρίως φανατικές θαυμάστριες.

Ο Γιώργος Ντούρος δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο J2US απόψε (1/4) από το Greek Idol.

Προς έκπληξη ακόμα και του ίδιου, στους διαδρόμους του σόου σε κάποιο διάλειμμα συνάντησε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια μία πρώην συμπαίκτριά του, τη Νικόλ Παπαριστοδήμου η οποία μάλιστα είχε φτάσει στον τελικό του Greek Idol το οποίο τελικά κέρδισε η Βαλάντω!

Οι δύο πρώην παίκτες χάρηκαν πάρα πολύ που μετά από τόσο καιρό συναντήθηκαν και φυσικά είχαν πολλά να πουν.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved