Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου
Gossip Cam

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ως εκ τούτου επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και επιχειρηματίας είδε την πόρτα της εξόδου μετά από 12 φορές που βρέθηκε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι και στον περσινό κύκλο του ριάλιτι ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε να είναι επίσης 12 φορές υποψήφιος - ρεκόρ που τελικά δεν έσπασε φέτος.

Ο Σπύρος τελικά δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές για άλλη μια φορά και να μείνει στο ριάλιτι που ολοκληρώνει τον κύκλο του σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

Έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση, όλοι από την Μπλε ομάδα, τελικά ο Σπύρος ήταν αυτός που άκουσε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού το όνομά του ως ο παίκτης που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του: «Βρισηίδα μου σου 'ρχομαι»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δήλωσε πανευτυχής που επιστρέφει στην οικογένειά του και φυσικά στην αγκαλιά της αγαπημένης του Βρισηίδας Ανδριώτου που τον περιμένει πώς και πώς.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο βίντεο που ανέβασε από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης όπου ήταν ο τελευταίος σταθμός ανταπόκρισης της πτήσης του από Άγιο Δομίνικο είπε μεταξύ άλλων: «Βρισηίδα μου σου 'ρχομαι».

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής και φυσικά εκεί τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν εκεί και βεβαίως ακουλούθησαν μερικές τρυφερές στιγμές.

Δείτε στην παρακάτω Gallery εικόνες από την επιστροφή του στο αεροδρόμιο.

Όσον αφορά το ποσό με το οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο μεγάλος κερδισμένος αφού έχει πάρει για την ώρα τα περισσότερα.

Οικονομική λίστα
Σπύρος Μαρτίκας 100.000
Στέλιος Χανταμπάκης 90.000
Γιώργος Κόρομι 85.000
Εύη Σαλταφερίδου 85.000
Ρία Κολοβού 80.000

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved