Λυδία Ευαγγελάτου: Μαθήματα στυλ από την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου - Εκθαμβωτική σε δημόσια έξοδο
Gossip Cam

Λυδία Ευαγγελάτου: Μαθήματα στυλ από την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου - Εκθαμβωτική σε δημόσια έξοδο

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία Ευαγγελάτου το απόγευμα της Παρασκευής 9/6. Η 19χρονη έδωσε το “παρών” στην επίδειξη μόδας των Βασίλη Ζούλια, Daphne Valente και Parthenis στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Η Λυδία Ευαγγελάτου μαζί με μία καλή της φίλη παρακολούθησαν την επίδειξη και τα φωτογραφικά φλας άστραψαν μόλις την εντόπισαν.

Η εντυπωσιακή κόρη των δύο δημοσιογράφων επέστρεψε στην Αθήνα καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο έτος των σπουδών της σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

image00034.jpg

Η Λυδία Ευαγγελάτου παρέδωσε μαθήματα στυλ με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όπως ακριβώς κάνει και η διάσημη μητέρα της σε κάθε κοσμική έξοδο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η Τατιάνα Στεφανίδου λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει την κόρη της στη διαμόρφωση του νέου της σπιτιού και μάλιστα είχε μοιραστεί το ανάλογο άλμπουμ φωτογραφιών στο προφίλ της, μέσα από το οποίο πήραμε μία γεύση από το σπίτι της Λυδίας και την υπέροχη θέα του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved