Gossip Cam

Paparazzi: Οι celebrities ξεκίνησαν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τους Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, Αργύρη Αγγέλου και Αναστασία στο κέντρο της Αθήνας, όπου απόλαυσαν την βόλτα τους βλέποντας και τις γιορτινές βιτρίνες των μαγαζιών και έχοντας την ευκαιρία να πάρουν ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Πανεπιστημίου με τσάντα Hermès

Ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό είναι η Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Η εντυπωσιακή κυρία απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες στιλέτο. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά, την μαύρη τσάντα Hermès Birkin.

Η χαλαρή βόλτα του Αργύρη Αγγέλου στο κέντρο της Αθήνας

Ο ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει αυτό τον καιρό καθώς συμμετέχει στην σειρά του Alpha, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» επίσης, πρωταγωνιστεί σε δυο παραστάσεις στο θέατρο και ασχολείται και με το ραδιόφωνο. Επιβάλλεται λοιπόν να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να απολαύσει μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Και γιατί όχι να ξεκινήσει και τις γιορτινές αγορές του.

Ο ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου συμμετέχει στην σειρά του Alpha, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι». Επίσης, παίζει σε δυο θεατρικές παραστάσεις και ασχολείται και με το ραδιόφωνο.

Αναστασία: Άβαφη και με λευκή φόρμα

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η τραγουδίστρια Αναστασία, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως: Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μέλισσες. Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας λευκή φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Πάντα ευδιάθετη, φυσική, που δεν παραλείπει να χαρίσει ένα όμορφο χαμόγελό της στον φωτογραφικό φακό.

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved