Gossip Specials

Οι απλωτές του Russell Crowe στην Μύκονο πριν φύγει για Τουρκία

Gossip-tv Team

Από την Μύκονο έβαλε πλώρη για τα τουρκικά παράλια ο Russell Crowe που αναχώρησε χθες με σκάφος από το κυκλαδίτικο νησί προς την γειτονική μας χώρα. 

Αργά το βράδυ μάλιστα έδινε tips σε όσους τον ακολουθούν γράφοντας στο twitter του - όπως έκανε και τις προγούμενες μέρες- οτι ταξιδεύει στο υπέροχο Αιγαίο για έναν προορισμό με μεγάλη πνευματική σημασία.

Πριν φύγει όμως από την Μύκονο εκτός από τις βόλτες με τις γουρούνες σε όλο το νησί απόλαυσε και τα καταγάλανα νερά της παραλίας του Αγίου Σώστη με παρέα που γνώρισε εκεί. Τα δύο ζευγάρια που φαινόντουσαν και στο βίντεο με τις γουρούνες αλλά και σε αυτό που τράβηξε το Mykonos Live Tv δεν ήταν παρέα που ήρθε μαζί του.

Ήταν δύο ζευγάρια Αμερικανών που γνώρισε τυχαία και "κόλλησαν". Έτσι έκαναν τις βόλτες και έτσι βρέθηκαν να κολυμπάνε μαζί στην ίδια παραλία. Με κορμί που δεν θυμίζει πια τον κινηματογραφικό...Μονομάχο, άνετος και χαλαρός παρά το κρύο νερό (το λέει και ο ίδιος στο βίντεο) έδειξε να απολαμβάνει την πανέμορφη ελληνική θάλασσα. Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved