Gossip Specials

Έφυγε για Αμερική και έγινε αγνώριστη

Gossip-tv Team

Απίστευτη αλλαγή. Κοντέψαμε να μην την αναγνωρίσουμε. Άλλος άνθρωπος έγινε η τραγουδίστρια.

Η Αμερική στην οποία μένει μόνιμα εδώ και αρκετό καιρό της έχει κάνει καλό. Ο λόγος για την Αλέξια, η οποία έχει κυκλοφορήσει και νέο δίσκο.
Το Venetian Road είναι ένας δίσκος με Αυτοσχεδιασμό Φωνής από την Αλέξια Βασιλείου και κιθάρας από τον Ronan Chris Murphy. Η φιλία τους άρχισε το 2002 όταν γνωρίστηκαν στις Κάννες στο Midem και η συνεργασία τους λίγα χρόνια αργότερα όταν συναντήθηκαν στο στούντιο του Ronan στο Los Angeles το 2005.
Εκεί είχαν την ιδέα να αυτοσχεδιάσουν και να ηχογραφήσουν τον αυτοσχεδιασμό τους. Το αποτέλεσμα ονομάστηκε "Venetian Road". Την εποχή εκείνη η Αλέξια είχε μόλις αρχίσει να ηχογραφεί και να κυκλοφορεί μια σειρά από αυτοσχεδιασμούς φωνής τους οποίους ονόμασε: "The Improvisation Series".
Το Venetian Road εντάχθηκε στη σειρά Αυτοσχεδιασμών "The Improvisation Series" το 2014, όταν η Αλέξια και ο Ronan συναντήθηκαν ξανά στο στούντιο του Ronan στο Los Angeles για πρόβα για την πρώτη τους συναυλία στο θέατρο της Unesco στο Παρίσι τον Μάιο του 2014. Το αποτέλεσμα της πρόβας/ αυτοσχεδιασμού τους για το Παρίσι ηχογραφήθηκε κι έγινε το δεύτερο μέρος του δίσκου το "Sunset Boulevard/ Hollywood". Μαζί δημιούργησαν το ολοκληρωμένο έργο: Venetian Road.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved