Αραβανή-Σπυροπούλου: Τις χώριζε μία καρέκλα και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά! (pics)
Gossip Specials

Αραβανή-Σπυροπούλου: Τις χώριζε μία καρέκλα και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά! (pics)

Από τότε που πρωτοσυναντήθηκαν οι δρόμοι τους επαγγελματικά, υπήρξε πάντα ανταγωνισμός, παρασκήνιο και ίντριγκες! 

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν ανοιχτούς... λογαριασμούς από το 2012 όταν διεκδίκησαν την ίδια θέση σε εκπομπή. Ήταν το 2012 όταν μόλις τρεις εβδομάδες αφότου είχε ξεκινήσει η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στης οποίας την ομάδας ανήκε η Ευαγγελία, ανακοινώθηκε στην ξανθιά παρουσιάστρια πως πρέπει να αποχωρήσει καθώς από εξαμελής η ομάδα έπρεπε να γίνει πενταμελής.

Το τελευταίο επιχείρημα όμως καταρρίφθηκε αμέσως όταν λίγο μετά την αποχώρησή της βρέθηκε στη θέση της η Κωνσταντίνα, στα πρώτα βήματά της -τότε.

Έκτοτε, οι δύο γυναίκες δεν συναντήθηκαν ποτέ επαγγελματικά, μέχρι πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ακούστηκε και γράφτηκε ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό παρασκηνιακό ρεπορτάζ που ήθελε την Ευαγγελία η οποία είχε ήδη αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars είχε ασκήσει βέτο στην πιθανότητα να χορεύει στο σόου η Κωνσταντίνα. Κάτι που η Ευαγγελία εκείνες τις ημέρες είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

Ο καιρός πέρασε και οι δυο τους σταμάτησαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Προσφάτως όμως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο παρουσιάστριες σε μία ιδιαίτερα άβολη στιγμή τους. Βρέθηκαν και οι δύο στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά "Βερβερίτσα" και μάλιστα τις χώριζε μόλις μία καρέκλα.

Περιττό να πούμε πως όχι μόνο δεν είπαν γεια αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες...

Πηγή: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved