Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι ερωτευμένη: Η βραδινή έξοδος και τα τρυφερά τετ α τετ!
Gossip Specials

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είναι ερωτευμένη: Η βραδινή έξοδος και τα τρυφερά τετ α τετ!

Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για πολλούς ανάμεσά μας και γιατί όχι και για το πρώην κορίτσι του My Style Rocks που πρόσφατα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό αγαπημένο της. 

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη, μία από τις πιο όμορφες κοπέλες του ριάλιτι μόδας η οποία είναι ερωτευμένη με τον Ίωνα Μάγκο ο οποίος είναι δάσκαλος yoga και personal trainer πολλών αστέρων της ελληνικής σόουμπιζ. Η Κωνσταντίνα και ο Ίων βρέθηκαν σε ένα από τα αγαπημένα στέκια του Κολωνακίου, το Amber, καλεσμένοι του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη και έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι.

Η beauty και fashion blogger μάλιστα που μας εντυπωσίαζε με τις στυλιστικές επιλογές της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε εκφραστεί και δημοσίως της για τον έρωτα που βιώνει στο πλευρό του, σε μία ανάρτησή της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Που να φανταστώ εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο πως θα έβρισκα εσένα και όλη μου η ζωή θα άλλαζε . Είσαι δίπλα μου σε κάθε αποτυχία και επιτυχία, και μακάρι όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά , να σου έμοιαζαν».

Το ζευγάρι εκείνο το βράδυ ήταν συνεχώς αγκαλιά και δεν σταματούσε να χαρίζει τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ του στον φακό που δεν χόρταινε να τους απαθανατίζει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved