Ελένη Μενεγάκη: Με την κόρη της στην Κηφισιά!
Gossip Specials

Ελένη Μενεγάκη: Με την κόρη της στην Κηφισιά!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά να «τρέχει» με της επαγγελματικές της υποχρεώσεις είτε αυτές αφορούν στα τηλεοπτικά, είτε στις δουλειές της εκτός Alpha, ωστόσο τα παιδιά της είναι πάνω από όλα.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε στην Κηφισιά παρέα με την κόρη της, Βαλέρια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν μαμά και κόρη αφού στάθηκαν για λίγο μιλώντας με κάποιον γνωστό τους, έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Κηφισιάς με την Ελένη να μην αφήνει από την αγκαλιά της την όμορφη κόρη της.

Πρόσφατα η Ελένη μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε τη σχέση του γιου της, Άγγελου με τα τρία κορίτσια. Με αφορμή το θέμα «τι πρέπει να αποφεύγουν οι μητέρες που μεγαλώνουν κορίτσια για να μην επισκιάσουν την προσωπικότητά τους», η Ελένη είχε πει:

«Είναι διαφορετική η σχέση που έχει μία μάνα όταν έχει δυο κορίτσια και διαφορετική όταν έχει κορίτσια και ένα αγόρι… Εγώ έχω έναν γιο, που είναι πρώτο και μεγαλύτερο από τα κορίτσια, βλέπω πως είναι η σχέση τους μεταξύ τους αλλά και πως είναι και με εμένα… Δεν είχα ποτέ προβλήματα… και με τα κορίτσια δεν είχα ποτέ πρόβλημα να φτύσω τον κόρφο μου, τίποτα δεν είχα πρόβλημα που να το ψάξω για να δω πως θα το χειριστώ. Δόξα τον θεό…».

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved