Η Σπυροπούλου με τους γονείς της στην Γλυφάδα – Η μητέρα της αγαπά το animal print
Gossip Specials

Η Σπυροπούλου με τους γονείς της στην Γλυφάδα – Η μητέρα της αγαπά το animal print

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε μια οικογενειακή βόλτα με τους γονείς της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εντοπίστηκε στην περιοχή της Γλυφάδας από τον φακό των paparazzi, ενώ μαζί της ήταν και οι γονείς της. Όπως φαίνεται, άφησαν για λίγο τη Ρόδο και ήρθαν να δουν την κόρη τους στην Αθήνα, η οποία μετά το τέλος του φετινού My style rocks έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μπορεί να περάσει ποιοτικές στιγμές μαζί τους.

Η μητέρα της Πόπη και ο πατέρας της Βασίλης λατρεύουν την Κωνσταντίνα και λόγω της απόστασης που υπάρχει είναι λογικό να τους λείπει πολύ. Συνεπώς, αποφάσισαν να την επισκεφθούν στην πρωτεύουσα και έκαναν μια βόλτα στην αγορά της Γλυφάδας.

Η Κωνσταντίνα ήταν casual ντυμένη και σε total black σύνολο, όμως η ενδυματολογική επιλογή της μαμά της είχε χρώμα. Συγκεκριμένα επέλεξε μπουφάν και μπλούζα σε γαλαζοπράσινη απόχρωση, αλλά δεν έλειπαν η λεοπάρ λεπτομέρειες στο μαντήλι και στην τσάντα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι γνωστό τι πρόκειται να κάνει τηλεοπτικά, όμως όπως άφησε να εννοηθεί ο Νίκος Μουτσινάς, η Μπέτυ Μαγγίρα μάλλον προορίζεται για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του My style rocks.

Προς το παρόν απολαμβάνει την συντροφιά των γονιών της!

Δείτε τους μαζί στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved