Οι πρώτες φωτογραφίες του Μαραντίνη με τους γιους του μετά τον χωρισμό (photos)
Gossip Specials

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μαραντίνη με τους γιους του μετά τον χωρισμό (photos)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαθανατίστηκε από τον φακό των paparazzi στη Μαλακάσα με τα δυο του παιδιά.

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, είδηση που έπεσε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz, ο frontman των ΟΝΙRAMA, παραμένει ένας δραστήριος πατέρας και φροντίζει να περνά πολύ και δημιουργικό χρόνο με τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

«Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση…», είχε αναφέρει η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube.

Μάλιστα, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση…»

Αυτή η φράση της παρουσιάστριας αποδεικνύεται εμπράκτως, καθώς ο Θοδωρής πέρασε το Πάσχα με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να είναι η όλη νέα κατάσταση ομαλή για εκείνα.

Τώρα, βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες του Θοδωρή με τους γιους του σε πάρκο αναψυχής. Οι τρεις τους έπαιξαν, γέλασαν και ευχαριστήθηκαν την βόλτα τους γιατί όταν κι αν έχει συμβεί στο ζευγάρι πάνω από όλα είναι γονείς που λατρεύουν τα παιδιά τους.

Δείτε τους στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved