Αθερίδης-Καρύδη: Με πατίνια στην παραλία λίγο πριν εκείνος γίνει παππούς (photos)
Gossip Specials

Αθερίδης-Καρύδη: Με πατίνια στην παραλία λίγο πριν εκείνος γίνει παππούς (photos)

O Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισαν να απολαύσουν μία βόλτα με πατίνια και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει... 

Το ζευγάρι εθεάθη στην παραλία να κάνει πατίνι και να διασκεδάζει πολύ, κάτι που πρόδιδαν τα χαμόγελά τους. Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους, εκμεταλλευόμενοι την καλοκαιρία και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μόνο για δύο.

Οι δυο ηθοποιοί, παρόλο που δεν επιθυμούν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή ξέρουν ότι η προβολή τους είναι αναπόφευκτη αφού αυτό έχει να κάνει με τη φύση της δουλειάς τους. Από τότε, όμως που παραδέχτηκαν δημόσια πως είναι ζευγάρι, δείχνουν πιο... χαλαροί απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν επιθυμούν να υπάρχει κάποιο όριο.

Απολαμβάνουν όμως την κοινή τους ζωή και δεν έχουν κανένα λογο να το κρύβουν, γι' αυτό και θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου της υποκριτικής.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, η Σμαράγδα Καρύδη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, θα βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Οι ιθύνοντες έχουν βρει την εκπομπή «Μάντεψε την ηλικία μου», είναι ένα νέο project και τα στελέχη του ΣΚΑΪ είναι σε στενό μαρκάρισμα με την Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός είναι όμως επιφυλακτική γιατί θέλει του χρόνου να σκηνοθετήσει μία παράσταση στο θέατρο…»! αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Παράλληλα, φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και στην επαναφορά του «Κόκκινου Δωματίου» με παραλλαγμένο τίτλο «Κόκκινη Σουίτα.

Από την άλλη, ο Θοδωρής Αθερίδης έχει να περιμένει και τον ερχομό του παιδιού της κόρης του Φωτεινής, κάτι που τον κάνει χαρούμενο, καθώς πρόκειται για το πρώτο του εγγόνι.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρόσφατη βόλτα του με πατίνια την οποία απόλαυσαν στον μέγιστο βαθμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved