Η Ελένη Μενεγάκη στη Ραφήνα για Άνδρο – Οι αποδράσεις της έχουν ήδη ξεκινήσει (photos)
Gossip Specials

Η Ελένη Μενεγάκη στη Ραφήνα για Άνδρο – Οι αποδράσεις της έχουν ήδη ξεκινήσει (photos)

H Ελένη Μενεγάκη άρχισε τις εξορμήσεις στον αγαπημένο της προορισμό την Άνδρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της μεσημβρινής ζώνης του Alpha μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι, καθώς είναι η αγαπημένη της εποχή, και έχει ξεκινήσει ήδη να φεύγει τα Σαββατοκύριακα.

Η Άνδρος πλέον αποτελεί τον αγαπημένο της προορισμό, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, ενώ παράλληλα η φυσική ομορφιά του μέρους έχει δηλώσει ότι της προσφέρει ηρεμία και εσωτερική γαλήνη, συνεπώς έχει κάθε λόγο να την επισκέπτεται.

Η Ελένη, πριν λίγες ημέρες είχε και την ονομαστική της εορτή και δέχθηκε θερμές ευχές τόσο από τους συνεργάτες της όσο και από τους τηλεθεατές της εκπομπής της. Όμως, η έκπληξη του συζύγου της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής την χαροποίησε ιδιαίτερα, κάτι που εξομολογήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Εμένα ήρθε ο μπαμπάς και η κόρη πρωί-πρωί», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη διανύει μια πολλή καλή περίοδο επαγγελματικά και προσωπικά, και είναι πλήρης και γεμάτη, κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπό της.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απαθανατίστηκε στο λιμάνι της Ραφήνας, λοιπόν, κατά την επιβίβασή της στο πλοίο. Μάλιστα το look της ήταν άρτιο, ενώ η τσάντα και τα sneakers της από τις τελευταίες τάσεις των trends.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved