Λαμπερές παρουσίες, ερωτευμένα ζευγάρια και αποκαλύψεις δίπλα στη θάλασσα (photos)

Λαμπερές παρουσίες, ερωτευμένα ζευγάρια και αποκαλύψεις δίπλα στη θάλασσα (photos)

Ήταν όλοι εκεί στο κάλεσμα του περιοδικού ΟΚ για το τέλος της σεζόν. Ένα πάρτι που τείνει να γίνει πλέον… θεσμός!

Το ραντεβού των σταρ της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού χώρου είχε δοθεί για χθες το βράδυ στη Βάρκιζα και συγκεκριμένα στο Island.

Δίπλα στο κύμα, σε μία πραγματικά ζεστή βραδιά που όμως φρόντισε η θαλασσινή αύρα να… δροσίσει ώστε οι λαμπεροί καλεσμένοι του πάρτι να περάσουν όμορφα.

Και ποιος δεν έδωσε το "παρών"! Από το πάρτι παρέλασαν αστέρες της τηλεόρασης, πανέμορφες καλλονές αλλά και… σταθερές αξίες της ελληνικής σόουμπιζ. Όλοι τους έδειχναν να έχουν πολύ καλή διάθεση και φυσικά τα χαμόγελα περίσσευαν.

Τα φωτογραφικά φλας φυσικά μονοπώλησαν οι πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες αλλά και τα ερωτευμένα ζευγάρια, τα περισσότερα από τα οποία πόζαραν μαζί. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Highlight της βραδιάς η όμορφη μουσική νότα που χάρισε με τον πιο όμορφο τρόπο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος έφτασε στο πάρτι μαζί με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Παρά τα τόσα χρόνια που είναι μαζί, οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι και φυσικά δεν ήταν οι μόνοι. Δείτε φωτογραφίες με ερωτευμένα ζευγάρια αλλά και καυτές παρουσίες που συζητήθηκαν...

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019