Μελίνα Νικολαΐδη: Όλες οι στιγμές της με τη Δέσποινα Βανδή-Η λεπτομέρεια που μας έκανε εντύπωση
Gossip Specials

Μελίνα Νικολαΐδη: Όλες οι στιγμές της με τη Δέσποινα Βανδή-Η λεπτομέρεια που μας έκανε εντύπωση

Το 2004 η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έζησαν μία από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής τους, τη γέννηση της Μελίνας. Από εκείνη την ημέρα η κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη, βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη, από το πρώτο κιόλας έτος της ζωής της ήταν μπροστά στα φωτογραφικά φλας αφού η Δέσποινα Βανδή ήταν συνέχεια με την κόρη της και φρόντιζε όπου πήγαινε να την έχει στην αγκαλιά της.

Η Δέσποινα δεν άνηκε ποτέ στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων της showbiz που ήθελε να κρυφτεί, ακόμη και όταν πήγαινε για ψώνια. Αντιθέτως, θα λέγαμε. Απολάμβανε -και συνεχίζει- κάθε στιγμή της ζωής της, αδιαφορώντας, αν θα την πετύχαιναν ή όχι οι φωτογράφοι, ακόμη και αν είχε μαζί της την Μελίνα ή αργότερα το γιο της, Γιώργο.

Όσο περνούσαν τα χρόνια η Δέσποινα έκανε όλο και πιο συχνές εμφανίσεις με την Μελίνα Νικολαΐδη. Άλλοτε στη Γλυφάδα για ψώνια, άλλοτε στη Βουλιαγμένη και άλλοτε σε συναυλίες και θέατρα.

Το gossip-tv βρήκε όλες εκείνες τις στιγμές που η μαμά Δέσποινα Βανδή έκανε δημόσιες εμφανίσεις με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, μέχρι και τη στιγμή που η 15χρονη πλέον νεαρή κοπέλα έκανε την πρώτη της σόλο εμφάνιση στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και τη λεπτομέρεια που μας έκανε εντύπωση σε κάθε έξοδο μαμάς και κόρης, στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved