Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Το love story και τα καυτά φιλιά πίσω από τα ράφια (photos)
Gossip Specials

Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Το love story και τα καυτά φιλιά πίσω από τα ράφια (photos)

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα ζευγάρια που μας αρέσουν πολύ. Ο έρωτάς τους κρατάει γερά εδώ και επτά περίπου χρόνια. Ένα love story με γερά θεμέλια και αγάπη. 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν απίστευτη οικειότητα και έλξη ο ένας για τον άλλον.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η Έλενα και ο Ανδρέας δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, μήνες σχεδόν μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους. Από τότε είναι συνέχεια μαζί.

Ο Ανδρέας Καψάλης, την περίοδο εκείνη, είχε βγει από ένα γάμο που είχε κρατήσει τέσσερα χρόνια και η Έλενα από το δικό της «διαζύγιο» από τον Τόνυ Μαυρίδη. Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα είχε δηλώσει όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την τραγουδίστρια, ότι η Έλενα δεν ήταν η αιτία του διαζυγίου της με τον Ανδρέα μιας και η απόφαση να δώσουν τέλος στο γάμο τους είχε έρθει πολύ νωρίτερα.

Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός φρόντιζαν να κρατάνε τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Οι παπαράτσι προσπαθούσαν να τους «τσακώσουν» μαζί και φυσικά τα κατάφεραν. Το 2013 βρίσκουν την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη σε εμπορικό κέντρο και τους «συλλαμβάνουν» να φιλιούνται πίσω από τα ράφια ενός καταστήματος με αθλητικά είδη.

Αυτή ίσως ήταν και η τελευταία παπαρατσίστικη τέτοιου τύπου φωτογραφία που κυκλοφόρησε για το ζευγάρι.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης πήραν την απόφαση μετά να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, Ο γάμος τους έγινε μυστικά και μάλιστα στην Ελλάδα. Η είδηση του κρυφού γάμου έγινε γνωστή από την ίδια την Έλενα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η τραγουδίστρια πόσταρε στις 9 Αυγούστου 2015 μία φωτογραφία της με τον Ανδρέα Καψάλη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο σύζυγός μου!» ευχαριστώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Magnus Carlsson, οποίος φαίνεται οτι ήταν ο κουμπάρος.

Ο γάμος τους έγινε μετά από 3 χρόνια και 6 μήνες από τη γνωριμία τους. Φήμες λένε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιου του 2015, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια. Ο κρυφός γάμος έγινε στην Ελλάδα και τα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης ανέφεραν ότι η Έλενα και ο Ανδρέας ενημέρωσαν τους φίλους τους για το γάμο τους μετά την τελετή.

Ακόμη και τώρα το ζευγάρι περνάει μία ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Τόσο εκείνη όσο και εκείνος έχουν θωρακίσει το love story τους και ζουν την κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής μόνο μακριά από όλους και όλα. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, «Δεν αρέσουν στον Ανδρέα να πέφτουν οι προβολείς στη ζωή μας και το κρατάω όσο μπορώ μακριά».

Δείτε καρέ- καρέ όλες τις εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη από την πρώτη μέρα γνωριμίας τους μέχρι και σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved