Γιάννα Νταρίλη: Ήρθε στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια- Την είδαμε και είναι μια κούκλα! (photos)
Gossip Specials

Γιάννα Νταρίλη: Ήρθε στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια- Την είδαμε και είναι μια κούκλα! (photos)

Η Γιάννα Νταρίλη, το κορίτσι που είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας τη δεκαετία του '90 με την παρουσία της στον Πρωινό Καφέ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα. 

Η Γιάννα Νταρίλη, η γυμνάστρια από την Αμερική, που είχαν λατρέψει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι τηλεθεατές εγκατέλειψε ξαφνικά τη χώρα μας και βρέθηκε στην Αμερική, τόπο καταγωγής της, γιατί όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τής έλειπαν οι γονείς της.

Στην Αμερική η Γιάννα Νταρίλη άρχισε να δουλεύει στο ελληνόφωνο κανάλι New Greek TV, το οποίο προβάλλει την Ελλάδα. Ρεπορτάζ που αφορούν τον πολιτισμό, την θρησκεία, την οικογένεια, τα φαγητά αλλά και αποστολές στη χώρα μας αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ελλάδας.

Το τελευταίο διάστημα η ξανθιά ελληνοαμερικάνα είναι πλέον πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού.

Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Γιάννα Νταρίλη βρέθηκε, μετά από πέντε χρόνια, και πάλι στη χώρα μας. Η Γιάννα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε την πανέμορφη Γιάννα Νταρίλη, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο όμορφη! Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved