Tiffany Trump: Οι μέρες της στη Μύκονο – Πόσο κόστιζαν τα ρούχα της; (photos)
Gossip Specials

Tiffany Trump: Οι μέρες της στη Μύκονο – Πόσο κόστιζαν τα ρούχα της; (photos)

Η κόρη του πλανητάρχη, η Tiffany Trump, βρέθηκε στη Μύκονο και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η μικρότερη κόρη του Donald Trump επισκέφτηκε το νησί των ανέμων και τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω της, τόσο λόγω των outfits όσο και των bodyguards που την πλαισίωναν.

Εκείνη βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ μάλιστα βρέθηκε στο party γνωστού beach bar όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Αμρ Ντιάμπ.

Η Tiffany Trump έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, καθώς επισκέφτηκε γνωστά εστιατόρια, γεύτηκε δροσερά cocktails, κολύμπησε στα καταγάλανα νερά και έδειξε έτσι ότι έχει πλέον γίνει fan της Μυκόνου, αφού είναι η δεύτερη φορά που την επισκέπτεται!

Μάλιστα, στην πρώτη της επίσκεψη έκανε ανάρτηση γράφοντας «take me back», δείχνοντας πόσο πολύ τη μάγεψε το μυκονιάτικο σκηνικό.

Εκείνη κι ο σύντροφός της Μίκαελ Μπούλος απόλαυσαν στιγμές που θα θυμούνται, αφού η βόλτα τους με ταχύπλοο είναι κάτι που σίγουρα τους έμεινε στη μνήμη.

Η κόρη του Trump βέβαια δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις ενδυματολογικές της επιλογές!

Επέλεξε λιτά ντυσίματα, κυκλοφορούσε αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά της ελεύθερα, χαλαρώνοντας στο μέγιστο. Ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και λαμπερή δίπλα στον εκατομμυριούχο αγαπημένο της, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν δυο χρόνια στη Μύκονο!

Πόσο όμως κόστιζαν τα outfits που φορούσε η κόρη του Αμερικανού Προέδρου;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved