Η οικογένεια Πούμπουρα στις πιο τρυφερές στιγμές της στο Πόρτο Χέλι (photos)
Gossip Specials

Η οικογένεια Πούμπουρα στις πιο τρυφερές στιγμές της στο Πόρτο Χέλι (photos)

Τις πρώτες διακοπές με την κόρη του διανύει ο Σάββας Πούμπουρας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρύψει την ευτυχία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρυσι τέτοιο καιρό μάθαινε πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά και να που φέτος ζει το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής του, μαζί με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη.

Το ζευγάρι, λίγο πριν βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης, την Κύπρο για το υπόλοιπο των διακοπών του, είπε να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο Πόρτο Χέλι.

Ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε το ζευγάρι κατά την εμφάνισή του σε παραλία της περιοχής που βρίσκεται μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διάφορες συζητήσεις για το μέλλον του στην ελληνική τηλεόραση, δεν άφησε στιγμή τη μόλις οκτώ μηνών κόρη του από την αγκαλιά του, παίζοντας και πλατσουρίζοντας μαζί της, για αρχή, στο θαλασσινό νερό.

Όσο για τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη, οκτώ μήνες μετά τη γέννα, δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως στη σιλουέτα της, παρ' όλο που από τότε που ήρθε το μωρό στον κόσμο, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην ανατροφή της μικρής.

Δείτε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved