Άγριες Μέλισσες: Ο άνθρωπος πίσω από το συγκλονιστικό μακιγιάζ των ηθοποιών
Gossip Specials

Άγριες Μέλισσες: Ο άνθρωπος πίσω από το συγκλονιστικό μακιγιάζ των ηθοποιών

Άγριες Μέλισσες: Δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές της σειράς ή οι σεναριογράφοι ή ο σκηνοθέτης που χαρίζουν μοναδικό αποτέλεσμα με τη δουλειά τους. 

Είναι και οι εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες οι οποίοι είναι και οι αφανείς ήρωες αυτής της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής που φέτος... σπάει τα κοντέρ από άποψη τηλεθέασης.

Ανάμεσά τους και η γυναίκα που επιμελείται το μακιγιάζ των ηθοποιών το οποίο τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

Και αυτό γιατί η Άσπα Κωνσταντοπούλου, η γυναίκα που επιμελείται το μακιγιάζ όλων, δεν βάφει μόνο τους ηθοποιούς για να ταιριάζει η όψη τους με τη δεκαετία που διαδραματίζονται τα γεγονότα. Δίνει τον καλύτερό της εαυτό ειδικά όταν πρέπει να κάνει αληθοφανή την όψη ενός ηθοποιού που έχει τραυματιστεί.

Όπως συνέβη με τη Λενιώ, κατά κόσμον Μαρία Κίτσου όταν δέχτηκε ξυλοδαρμό από τις συγκρατούμενές της κατά την είσοδό της στη φυλακή.

Ή με τον Θωμά Κυπραίο, κατά κόσμον Γιάννη Στάνκογλου όταν χτυπήθηκε.

Μία από τις συγκλονιστικότερες εικόνες και συγχρόνως και σοκαριστική ήταν όταν ο Μελέτης -ρόλο που ενσαρκώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης- πυροβολήθηκε στο μάτι από τον Μιλτιάδη.

Τέλος, μία από τις μεγάλες στιγμές της μετρ του μακιγιάζ ήταν όταν είδαμε τη Θεοδοσία -την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη- στο νεκροτομείο.

Δείτε παρακάτω στην gallery το συγκλονιστικό και άκρως αληθοφανές μακιγιάζ των ηθοποιών από την Άσπα Κωνσταντοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved