Τα 1000+1 πρόσωπα της Ταραμπάνκο! Από βασίλισσα της ομορφιάς στα catwalk, αγριόγατα στη ζούγκλα
Gossip Specials

Τα 1000+1 πρόσωπα της Ταραμπάνκο! Από βασίλισσα της ομορφιάς στα catwalk, αγριόγατα στη ζούγκλα

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να κατέχει τον τίτλο της νικήτριας του περυσινού GNTM όμως με τη συμμετοχή της στο Survivor βάλθηκε να μας πείσει πως είναι πολλά παραπάνω από ένα απλά όμορφο μοντέλο. 

Λένε πως για να νιώσεις επιτυχημένος στον χώρο σου, πρέπει όσο σ' αγαπούν, άλλο τόσο να σε μισούν και να σε ζηλεύουν.

Και σίγουρα η Κάτια το έχει πετύχει μέχρι στιγμής, ειδικά τον τελευταίο καιρό που την απολαμβάναμε στις περιπέτειές της στο Survivor.

Όταν πρωτοσυστήθηκε επίσημα στο τηλεοπτικό κοινό πέρυσι το Φθινόπωρο μέσα από την οντισιόν της στο ριάλιτι μοντέλων, ο Δημήτρης Σκουλός είχε αποκαλύψει πως τη γνώριζε καθώς είχε δουλέψει μαζί της και μάλιστα εκείνος ήταν που την είχε προτρέψει να βρεθεί στις οντισιόν.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM της το πρότεινε γιατί ήξερε πως η Κάτια πάλευε καθημερινά για την επιβίωσή της και ο ίδιος πίστευε πως ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές της στον χώρο του μόντελινγκ και να έχει πλέον πιο πολλές δουλειές λόγω αναγνωρισιμότητας.

Και καλά έκανε, θα πούμε εμείς, αν και η Κάτια Ταραμπάνκο δεν χρειαζόταν το GNTM για να φτιάξει το μπουκ της όπως άλλες κοπέλες που πρωτοεμφανίζονταν.

Και αυτό γιατί ήδη ανήκε σε πρακτορείο μοντέλων και είναι γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ.

Και όχι μόνο έχει φτιάξει το μπουκ της που είναι πλουσιότατο αλλά στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές της στον χώρο της διαφήμισης. Αποσπάσματα δηλαδή από διαφημιστικά σποτ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Και είναι πράγματι, σχεδόν σε κάθε πλάνο, εντελώς διαφορετική. Άλλοτε ανέμελο κορίτσι που τρέχει στους αγρούς για έναν έρωτα, άλλοτε όμορφη τουρίστρια στα στενά της Μυκόνου και άλλοτε νυφούλα, έτοιμη να πέσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Το 2015 και ενώ ακόμα ήταν άβγαλτο κοριτσάκι, η Κάτια είχε την χαρά να δεχτεί την περιποίηση της Ελένης Μενεγάκη καθώς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της δανείζοντας το υπέροχο πρόσωπό της για να τη μακιγιάρουν on air. Τότε ήταν μία άλλη πραγματικά. Αξίζει να δείτε το εν λόγω βίντεο:

Τα άλλα λίγο πολύ τα ξέρετε. Μετά τη νίκη της (κατά το ήμισυ γιατί όπως θα θυμάστε μοιράστηκε τη νίκη και το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου) στο GNTM, άνοιξαν όλοι οι δρόμοι για την... κορυφή, αν θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχει κορυφή στην ελληνική τηλεόραση. Μετά το ριάλιτι μοντέλων, η Κάτια έκανε ταξιδιωτική εκπομπή με τους Θαλασσόλυκους και... προβιβάστηκε σε survivor αφού αντιμετώπιζε, μέχρι την αποχώρησή της, πρωτόγνωρες καταστάσεις στην παραλία των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο.

Εκεί γνωρίσαμε, η αλήθεια είναι, ένα άλλο, άγνωστο πρόσωπο της Κάτια, αυτό της... αγριόγατας, της δυνατής και δυναμικής κοπέλας που πέρα από τέλειες αναλογίες και μοναδική ομορφιά στο πρόσωπο, έχει και ψυχή. Ριχνόταν στη μάχη και τα έδινε όλα, αδιαφορώντας για το αν θα χτύπαγε, αν πείναγε, αν ήταν εξαντλημένη, αν δεν μπορούσε μερικές φορές να πάρει τα πόδια της από την αφαγία και την ταλαιπωρία. Το έλεγε η ψυχή της και όλοι ήταν σίγουροι, αν τα πράγματα ερχόντουσαν διαφορετικά, ότι θα ήταν μία από τις μεγάλες φιναλίστ του φετινού reality αφού η ίδια μάς έχει αποδείξει πως ό,τι στόχο βάζει, τον πετυχαίνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved