Γιορτή της μητέρας: Οι κόρες είναι όμορφες, οι μαμάδες τους όμως είναι ομορφότερες!
Gossip Specials

Γιορτή της μητέρας: Οι κόρες είναι όμορφες, οι μαμάδες τους όμως είναι ομορφότερες!

Γιορτή της μητέρας: Σήμερα γιορτάζουν οι μαμάδες όλου του κόσμου και μερικές από τις πιο όμορφες σταρ της χώρας μας μας αποδεικνύουν πως οι μητέρες τους είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής τους. 

Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού, Ούρσουλα είναι νεότατη, κούκλα και οι ομοιότητές τους είναι εμφανείς, απλώς στο χρώμα των μαλλιών αλλάζουν όμως σίγουρα είναι κούκλες.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της την οποία θεωρεί την καλύτερη γιαγιά του κόσμου!

Μεγάλη αδυναμία στη μαμά της Ναταλία, όμως έχει και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Ναταλία είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση πέρυσι, την περίοδο που η Κάτια πάλευε για την πρώτη θέση στο GNTM και μάλιστα μαμά και κόρη είχαν φωτογραφηθεί μαζί για τις ανάγκες του ριάλιτι μοντέλων μιας και επρόκειτο για δοκιμασία των διαγωνιζόμενων.

Η Κάτια τότε είχε αποκαλύψει την αδυναμία που έχει στη μητέρα της καθώς όταν την είδε μετά από καιρό μπροστά της, έβαλε τα κλάματα και δεν σταματούσε να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει.

Η μητέρα της Κάτιας φυσικά είναι και το μεγάλο στήριγμά της. Προσφάτως, στη διάρκεια της νέας Survivor περιπέτειας της νεαρής καλλονής κατά την οποία πέρασε αρκετά δύσκολα και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς, η μητέρα της είχε δηλώσει για εκείνη: «Είμαι περήφανη για την κόρη μου».

Νεότατη και πολύ όμορφη όμως είναι και η μαμά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της οποίας φωτογραφία ανέβασε στα γενέθλιά της.

Μία άλλη... όμορφη της ελληνικής τηλεόρασης, έχει μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της. Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μάλιστα στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν είχε φτιάξει μαζί της τηλεοπτικά γλυκό, συστήνοντάς την στο ευρύ κοινό.

Λατρεία για τη μαμά της όμως έχει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία με την πρώτη ευκαιρία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της.

Δείτε παρακάτω τις όμορφες κόρες με τις πιο όμορφες μαμάδες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved