Γιορτή του πατέρα: Οι πιο τρυφεροί μπαμπάδες της showbiz! Tα λόγια τους που μας συγκίνησαν
Gossip Specials

Γιορτή του πατέρα: Οι πιο τρυφεροί μπαμπάδες της showbiz! Tα λόγια τους που μας συγκίνησαν

Γιορτή του πατέρα: Σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες και έχουμε μία ιδέα για εκείνους τους που είναι λίγο πιο... εκδηλωτικοί, πιο τρυφεροί, πιο στοργικοί ή τέλος πάντων δεν έχουν πρόβλημα να το λένε δημόσια. 

Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη παραμέρισε το χιούμορ και τη σάτιρα και μίλησε με απίστευτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα για τον ρόλο του πατέρα.

«Πώς είναι να είσαι ξαφνικά νέος πατέρας;» τον ρώτησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και εκείνος απάντησε:

«Δεν είχα πρέπει, όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου, ήρθαν την στιγμή που ήμουν έτοιμος. Δεν έχω κανένα άγχος, είμαι πολύ τρισευτυχισμένος. Τα παιδιά φέρνουν μαγικά συστατικά, την αβίαστη χαρά, τη λάμψη στα μάτια, την αγνότητα, μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια, ομορφαίνουν τον κόσμο. Γίνεται μια ομορφιά. Για μένα έχει διπλή ανάγνωση, πρώτα τι όμορφα που ζω σε αυτόν τον κόσμο με τα παιδιά μου και από την άλλη αναρωτιέσαι και σε πιάσει και μια θλίψη, πώς γίνεται από αυτό να καταλήγουμε σε αυτό το τοξικό, το άσχημο πράγμα, το οποίο είναι ο πλανήτης. Τι πηγαίνει στραβά και ο κόσμος είναι άσχημος;

Όλοι λένε να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό που μπορείς να κάνει είναι να μεγαλώνεις παιδιά τα οποία η ύπαρξή τους να βασίζεται στην αγάπη και όχι στο φόβο, να είναι χαρούμενα, να έχουν ψυχολογική ισορροπία και υγεία και αυτό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Άλλαξα, ή σε κάνουν καλύτερο ή σου βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου».

Ένας άλλος τρελαμένος πατέρας είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί με τη σύντροφό του Βίβιαν Δράκου τον περασμένο Μάιο.

«Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες. Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα ξαναγινόταν μπαμπάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Άλλος ένας τρυφερός μπαμπάς της ελληνικής σόουμπιζ που δεν μπορεί να το κρύψει είναι ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός ο οποίος μίλησε για την χαρά να αποκτήσει παιδί αλλά και για το αν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας: "Ήμουν έτοιμος από καιρό. Η πατρότητα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Εκεί πρέπει να κάνεις ενδοσκόπηση μεγάλη. Και, κυρίως, να σταθείς κριτικά -και επικριτικά, αν χρειαστεί- στη δική σου ανατροφή, στους δικούς σου γονείς. Και να τραβήξεις έναν δρόμο αποδοχής, συνεχούς ενθάρρυνσης, αξιών και ορίων. Κάποιος σε χρειάζεται για να του γνωρίσεις τον κόσμο, πρέπει να σταθείς άξιος. Διάβασε, συζήτησε, άκουσε και μην κάνεις ό,τι έκαναν οι γονείς και οι παππούδες σου σε εσένα άκριτα. Και πάντα να εύχεσαι να τα πας καλά, καθώς όλοι είμαστε αρχάριοι σε αυτό" είχε πει σε συνέντευξή του εκφράζοντας ο ηθοποιός.

Πολύ στοργικός όμως είναι και ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Μέσα στην καραντίνα βρήκα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου και τη φύση. Μαζί με τα πιτσιρίκια μου μάθαμε είκοσι είδη από αγριόχορτα. Παρατηρήσαμε τη φύση που σε άλλη φάση της ζωής μας, απλά την προσπερνούσαμε. Αυτό είναι εξαιρετικό. Η πανδημία μάς έβαλε στη διαδικασία να φιλοσοφήσουμε τη ζωή μας. Να βάλουμε την ιδιότητα άνθρωπος πάνω από όλες τις ιδιότητες».

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πέτρος Ίμβριος έγινε ξανά μπαμπάς και τα λόγια του, καθώς ανακοίνωνε την άφιξη του γιου του, συγκίνησαν καθώς έγραψε στα social media:

«Μικρέ μου έρωτα σ' ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας !!
Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει!
Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη !
Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα!
Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας...
Να 'χεις σωματικη και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου !
Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια !!!
Σ αγαπώ μικρέ μου !
Καλωσόρισες στη ζωή μας !».

Μπαμπάς φίλος θέλει να είναι για τα παιδιά του ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει για την 11χρονη Φοίβη και τον 6χρονο Φίλιππο: "Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά, έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα. Πολλές φορές αλληλοσυμπληρωνόμαστε κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Έχω αρχίσει να ζητάω βοήθεια από την κόρη μου στα ηλεκτρονικά. Μπαίνει στον λογαριασμό μου η Φοίβη και μου ποστάρει πράγματα. Άλλα πράγματα δίνω εγώ κι άλλα δίνουν τα παιδιά. Αυτοί είναι ο κύκλος της ζωής.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς ή περισσότερο αυτό που λέμε φίλος με τα παιδιά;

Προσπαθώ να είμαι μπαμπάς φίλος. Αφήνω τη μαμά να είναι αυστηρή. Όταν δω, όμως, ότι αρχίζει η υπερβολή, θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταλάβουν ότι η ελευθερία δεν είναι κάτι για να γκρεμίσει τον κόσμο. Η ελευθερία είναι να έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς σωστά, να δίνεις και να παίρνεις αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved