Οι διακοπές των Survivors στην Ελλάδα! Πού κάνουν τις βουτιές τους οι πρώην παίκτες;
Gossip Specials

Οι διακοπές των Survivors στην Ελλάδα! Πού κάνουν τις βουτιές τους οι πρώην παίκτες;

Survivor: Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και αφού χόρτασαν τις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων, έφυγαν για διακοπές

Καιρός λοιπόν για χαλάρωση και ηρεμία.

Για παράδειγμα η Ελένη Χαμπέρη έφυγε για τα πάτρια εδάφη, τον Βόλο και είπε να απολαύσει τα μπάνια της και τις βουτιές της στο "γειτονικό" Πήλιο που λατρεύει.

Ο Τριαντάφυλλος πάλι, λόγω εμφανίσεων και διαφόρων οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν λέει να φύγει -τουλάχιστον προς το παρόν- από την Αθήνα, αν και για τον ίδιο δεν είναι τίποτα να βρεθεί μέσα σε λίγες ώρες στην πατρίδα του, τη Ρόδο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε με τα μέλη του γκρουπ του για έναν γάμο στην όμορφη Σίφνο.

Τα... βουνά έχει πάρει η Ασημίνα Ιγγλέζου η οποία συμμετέχει αυτές τις μέρες σε ορειβατικούς αγώνες στο Ζαγόρι και φυσικά βρίσκεται στο στοιχείο της, δηλαδή κοντά στη φύση που τόσο πολύ αγαπάει.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη απόλαυσε βουτιές στο Σούνιο με φίλους αλλά μάλλον δεν έχει άδεια από τη δουλειά της οπότε κάπως έτσι θα κυλήσει για εκείνη όλο το καλοκαίρι.

Στη βάση της, τη Μύκονο βρίσκεται η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά της με ένα όμορφο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις. Στο νησί των Ανέμων, όμως, μαζί με την Ελίζαμπεθ είναι και η Χριστίνα Κεφαλά η οποία δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές της εκεί.

Στην Αθήνα παραμένει όμως και η Ελευθερία Ελευθερίου αν και μάλλον σκοπεύει να ετοιμάσει βαλίτσες για τις διακοπές της.

Όσο για τον μεγάλο νικητή Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκαν για λίγα 24ωρα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Εύβοια και ύστερα θα έφευγαν με αεροπλάνο -έχασαν μάλιστα την πτήση και αναγκάστηκαν να κλείσουν θέσεις για την επόμενη- χωρίς όμως να αποκαλύψουν ποιος ακριβώς ήταν ο προορισμός τους.

O Παύλος Γαλακτερός μετά από διακοπές διαρκείας στη Μύκονο, τόσο με τους δικούς του όσο και με τη Νικολέττα, την πρώην συμπαίκτρια και φίλη του, το έριξε στη δουλειά και μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη όπου φιλοξενούνται συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις.

Όσο για τον Αλέξη Παππά, βρίσκεται κλεισμένος στη βίλα του The Bachelor μιας και αυτόν τον καιρό γίνονται τα γυρίσματα ενώ ο Γιώργος Κόρομι βρίσκεται κάπου στα ανοιχτά της Αττικής απολαμβάνοντας θαλάσσιες βόλτες και υποβρύχιες βόλτες με φίλους.

Στα ανοιχτά της Ρόδου με σκάφος βρίσκεται ο James Καφετζής και όχι μόνος αλλά μαζί με την αγαπημένη του ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μάνη. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ζευγολατιό Κορινθίας βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος δροσίζεται σε παρακείμενες παραλίες αφού δεν μπορεί να αφήσει την επιχείρηση που διαθέτει εκεί.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved