Το gossip-tv στα backstage του J2US! Οι αγκαλιές Τούνη-Αλεξάνδρου, ο χορός της Σάσας και ο Καρράς!
Gossip Specials

Το gossip-tv στα backstage του J2US! Οι αγκαλιές Τούνη-Αλεξάνδρου, ο χορός της Σάσας και ο Καρράς!

Χθες το βράδυ (25/9) το J2US έκανε πρεμιέρα και φυσικά το gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει όλα συνέβαιναν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. 

Γιατί τα... καλά συμβαίνουν πάντα στα backstage των εκπομπών, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα λαμπερό σόου όπως είναι το Just The Two of Us που χθες μας έπεισε πως θα είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα για τα σαββατόβραδά μας.

Από νωρίς όλα ήταν έτοιμα και τόσο τα ζευγάρια όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές του σόου, όπως βέβαια και πρώτος απ' όλους ο Νίκος Κοκλώνης ήταν σε εγρήγορση για τη στιγμή που θα έβγαιναν στον αέρα.

Σάσα Σταμάτη!
Σε μεγάλα κέφια η παρουσιάστρια η οποία δεν έχασε ούτε ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά!

Η αλήθεια είναι πως όλοι, στο τέλος της βραδιάς ήταν όλοι κουρασμένοι καθώς εκτός από το γεγονός ότι η μετάδοση του σόου κράτησε έξι ολόκληρες ώρες, όλοι οι συντελεστές ήταν στα πλατό από νωρίς το πρωί ώστε να ετοιμαστούν.

Πρόβες, ετοιμασίες, μακιγιάζ, μαλλιά για όλους τους διαγωνιζόμενους που ήταν όλοι λαμπεροί και φυσικά πανέτοιμοι να δώσουν επί σκηνής το 100% του εαυτού τους.

Μετά την... πρώτη κρυάδα της έναρξης όλα πήραν τον δρόμο τους και άπαντες ανάσαναν με ανακούφιση που όλα πήγαν καλά.

Αχώριστοι Τούνη - Αλεξάνδρου

Στα διαλείμματα όλοι απολάμβαναν χαλαρά το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει πειράγματα στους συνεργάτες του και κυρίως στους κριτές, την Ιωάννα Τούνη να μην ξεκολλάει από την αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σάσα Σταμάτη να μη... βάζει στόμα μέσα της. Καθόλου τυχαία άλλωστε δεν την είπε on air ο Σταμάτης Φασουλής "γλωσσοκοπάνα" κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

Ακόμα και η Σάσα Σταμάτη όμως, έπαψε να μιλάει και άρχισε να τραγουδάει όταν επί σκηνής βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς του οποίου η παρουσιάστρια είναι μεγάλη φαν. Έτσι, όταν ο τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένα της τραγούδια, εκείνη τον αποθέωσε, χορεύοντας συγχρόνως.

Πολλή καλή χημεία δείχνουν να έχουν αναπτύξει ανάμεσά τους όμως και ο James Καφετζής με την παρτενέρ του Ειρήνη Παπαδοπούλου με την οποία σε ένα διάλειμμα αποφάσισαν να φωτογραφηθούν ποζάροντας ως... βασίλισσα και βασιλιάς.

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από τα backstage όπως τα κατέγραψε το gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved