Gossip Specials

Η Σόφη Πασχάλη στο gossip-tv: «Η νέα χρονιά να μας φέρει αγάπη, έρωτα και υγεία»

Gossip-tv Team

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το νέο έτος που έρχεται, με την κυριότερη από τις ευχές της, εκείνη της υγείας και της ανιδιοτελούς αγάπης.

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο κοινό, με μια αξιοζήλευτη εμφάνιση και έναν υπέροχο χαρακτήρα, που με το γλυκό της χαμόγελο, μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

Η Σόφη Πασχάλη είναι μια από τις πιο διάσημες γυμνάστριες της Ελλάδας, αφού από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλοσχηματισμένα κορμιά της εγχώριας showbiz. H ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και εξομολογήθηκε για την συμμετοχή της στο Survivor, μια απόφαση, που εκείνη είδε περισσότερο σαν μια περιπέτεια. Μάλιστα, η Σόφη Πασχάλη είπε πως όλο αυτό την βοήθησε απίστευτα στην μετέπειτα καθημερινότητά της, αλλά και σε στοιχεία της προσωπικότητάς τους, όπου με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, άλλαξαν ριζικά.

Όπως ανέφερε, το Survivor την βοήθησε ώστε να ολοκληρώσει το κομμάτι της αυτογνωσίας της, αλλά και να κατανοήσει τι πραγματικά έχει ανάγκη ένας άνθρωπος, για να επιβιώσει. Όσον αφορά το 2022, που είναι προ των πυλών, η Σόφη Πασχάλη εύχεται να υπάρξει ουσιαστική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων, κάτι που μπορεί να φέρει μόνο η αγάπη. Φυσικά, για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό αγαθό, βασική προϋπόθεση για εκείνη είναι η υγεία, την οποία ειδικά τώρα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση: Αυτά είναι τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο gossip-tv μέσα στο 2021

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Ανασκόπηση 2021: Τι μας άρεσε και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση τη χρονιά που φεύγει! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved