Gossip Specials

Αποκλειστικό: Η Τσάφου για #MeToo: «Είμαι δίπλα σε όλα τα άτομα, που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν»!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv σχετικά με τον ρόλο της στο "Σ' αγαπάω μεν αλλά...", για το κίνημα του #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει, αλλά και την πανδημία του κορονοϊού, που στην αρχή δεν μπορούσε να διαχειριστεί εύκολα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με πληθώρα συνεργασιών σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, αφού έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιοζήλευτη καριέρα τις τελευταίες δεκαετίες.

Η ζωή και η καθημερινότητα της Χριστίνας Τσάφου είναι απόλυτα συνυφασμένη με την υποκριτική, μιας και η ίδια έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να μπορέσει να γίνει καλύτερη και να κάνει κάθε ρόλο δικό της. Την φετινή σεζόν, την απολαμβάνουμε μέσα από την οικογενειακή κωμωδία του OPEN «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», όπου ο ρόλος της είναι ιδιαίτερος και, όπως παραδέχτηκε έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα της στην πραγματικότητα. Η Χριστίνα Τσάφου, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv μίλησε όχι μόνο για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά ανέλυσε και την προσωπική της άποψη για το θέμα του ελληνικού #Metoo, ενώ παράλληλα περιέγραψε και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού.

Λίγα λόγια για την σειρά: «Ο στόχος μας είναι η ψυχαγωγία»

Η ηθοποιός υποδύεται στην σειρά «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» τον ρόλο της μαμάς Νίνας και πολύ πιο συγκεκριμένα την μητέρα του Παύλου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Η Νίνα είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή πραγματικότητα, αφού είναι μια μητέρα αισιόδοξη, με λίγο ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά και αρκετά παρεμβατική, αφού συνεχώς καθοδηγεί τα παιδιά της στο να κάνουν αυτό που θέλει εκείνη, κυρίως επειδή πιστεύει πως αυτό είναι το σωστό. Στόχος της σειράς είναι, για όλους τους συντελεστές, η ψυχαγωγία του κοινού, το οποίο έχει ενθουσιαστεί μάλιστα και με τους χαρακτήρες.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Είναι μια γυναίκα που έχω αρχίσει και την αγαπάω πάρα πολύ, κυρίως γιατί είναι λίγο τρελή. Έχει καλή πρόθεση και ανακατεύεται συνεχώς εκεί που δεν την σπέρνουν και τα κάνει λίγο «μούσκεμα» κάποιες φορές. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν κάνει τίποτα με κακή πρόθεση. Αυτό μου αρέσει εμένα. Καμιά φορά βρίσκω κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα της Νίνας. Μπαίνουμε πάντα στον ρόλο, είτε έχουμε βέβαια κοινά στοιχεία είτε όχι, πάντα προσπαθούμε να μπούμε στον ρόλο και να γινόμαστε ο ρόλος... Ο στόχος μας είναι η ψυχαγωγία, είναι μια ανάλαφρη σειρά, δεν προβληματίζει ιδιαίτερα. Ωστόσο θα έλεγα πως είναι μια οικογενειακή σειρά, μια σειρά που αφορά τους πάντες και μέσα από αυτήν μπορεί ο καθένας να δει και τον εαυτό του.»

«Το πρώτο συναίσθημα που βίωσα ήταν ο φόβος και ένιωθα ότι ζούσα μέσα σε ένα θρίλερ»

Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, πολλές είναι οι προσωπικότητες του θεάματος, που έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την κατάσταση και το πως το βίωσαν εκείνοι στην αρχή, μέχρι να μπορέσουν να αντιληφθούν πλήρως το τι ακριβώς συμβαίνει. Η Χριστίνα Τσάφου παραδέχτηκε ότι στην αρχή πέρασε πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα ψυχολογικά, μιας και ήταν κάτι που την τρόμαξε, κυρίως στο πώς μπορεί να εξελιχθεί.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις της: «Εχώ περάσει από πολλές διακυμάνσεις, όπως είναι και λογικό βέβαια. Το πρώτο ήταν ο φόβος. Ένιωσα σαν να ζω μέσα σε ένα θρίλερ και έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Σιγά σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα, πως να το αντιμετωπίζω, με όλα αυτά που λένε φυσικά οι ειδικοί. Έχω κάνει τα πάντα, φοράω τις μάσκες μου, έχω κάνει και το εμβόλιο, χρησιμοποιώ αντισηπτικά διαρκώς. Προσέχω πάρα πολύ, αλλά επειδή όλο αυτό είναι κάτι ύπουλο προσέχω συνεχώς και φροντίζω για την υγεία μου. Η ατομική ευθύνη υπάρχει και οφείλουμε να σεβαστούμε, όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους.»

«Βρίσκομαι δίπλα σε όλα τα θύματα, που βγήκαν και μίλησαν για ό, τι τους συνέβη»

Κατά την διάρκεια του τελευταίου χρόνου, πολλές είναι οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε αναφορά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις κάθε είδους. Η Χριστίνα Τσάφου είναι μια ηθοποιός, με πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο του θεάματος και η ίδια δηλώνει περήφανη που βγήκαν ορισμένα άτομα και μίλησαν για όλα αυτά που συνέβησαν. Η συγκεκριμένη περηφάνεια πηγάζει από την δύναμη που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του και μπορεί να βγει με δημόσιο λόγο και να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο gossip-tv:«Εγώ χαίρομαι που βγήκαν αυτά τα άτομα και μίλησαν, είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν ειπωστεί κακοποίηση κάθε είδους. Είμαι μαζί τους και πιστεύω ότι πρέπει να τους στηρίζουμε και να μην λέμε διάφορες άλλες βλακείες, όπως έχει τύχει και έχω ακούσει να λέγεται: «Γιατί μίλησε τώρα;» Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τώρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσουν και να πουν τι ακριβώς συνέβη και πολύ καλά κάνουν φυσικά. Έτσι ίσως να φοβηθούν οι επίδοξοι, ώστε να μην κάνουν και κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Η τιμωρία ακριβώς δεν υπάρχει πάντα. Πρέπει να μαζευτούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που κάνουν το κακό και θέλουν να κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους.»

Δείτε το σχετικό βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαλακατεβάκης στο gossip-tv: «Έχω καταφέρει να δημιουργήσω την οικογένεια, που πάντα ονειρευόμουν»

Αποκλειστικό: Άννα Ανδριανού: Η Πηνελόπη του «Σ' αγαπάω μεν αλλά...» εξομολογείται στο gossip-tv!

Ο Μπουρδούμης στο gossip-tv: Ο ρόλος στο «Σ' αγαπάω μεν αλλά» και οι δύσκολες στιγμές με τον covid!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved