Gossip Specials

Η Τσαπαρέλη στο gossip-tv: «Νομίζω ότι η σχέση κοινού και ηθοποιού έχει γίνει πλέον πιο ουσιαστική»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλεστικό: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα  του «Σ' αγαπάω μεν αλλά...», με την Ευσταθία Τσαπαρέλη να μας μιλά για τον ρόλο της Δάφνης, αλλά και για την θεατρική παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής», που πρωταγωνιστεί.

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι την θαυμάζουν για την ανοδική πορεία της και παρακολουθούν όλα τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μιας και η ίδια λατρεύει την δημιουργία και κάθε νέα δουλειά, είναι για εκείνη και μια νέα πρόκληση.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη είναι μια γλυκύτατη ηθοποιός, που λατρεύει τον χώρο της υποκριτικής και προσπαθεί να μπαίνει σε κάθε καινούργιο της ρόλο, να τον «κατακτά» με τον δικό της τρόπο, αλλά και να βελτιώνεται συνεχώς. Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην νέα κωμωδία του OPEN, με τίτλο «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…», μια δουλειά που, όπως ανοιχτά παραδέχεται και η ίδια, την λατρεύει, καθώς και ο ρόλος της είναι κάτι ιδιαίτερο, με διαφορετικές πτυχές και πλευρές, που σιγά σιγά ξεδιπλώνεται, με την πλοκή της σειράς και σε κάθε νέο επεισόδιο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε την συγκεκριμένη σειρά, αφού διαθέτει πηγαίο χιούμορ μεταξύ των πρωταγωνιστών, χωρίς να είναι ποτέ υπερβολικό.

Λίγα λόγια για την σειρά...

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δάφνης, της γυναίκας του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ή αλλιώς του τηλεοπτικού Παύλου. Πρόκειται για έναν χαρούμενο χαρακτήρα, που μόνο αγάπη έχει να δώσει στους γύρω της, ενώ παρ’ όλα αυτά πρωταγωνιστούν και οι αντιπαραθέσεις με τον σύζυγό της. Με λίγα λόγια, οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι, το οποίο εκφράζει απόλυτα και την πραγματική ζωή, καθώς έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους και όσο και να διαφωνούν και να τσακώνονται, τίποτα δεν είναι εκείνο, που μπορεί να τους χωρίσει ουσιαστικά, αφού δεν μπορεί ο ένας να ζήσει χωρίς τον άλλον.

Όπως ανέφερε η Ευσταθία Τσαπαρέλη αποκλειστικά στο gossip-tv: «Είναι μεγάλη μου χαρά και το απολαμβάνω πάρα πολύ, μιας και η ομάδα είναι φανταστική και περνάμε τέλεια στα γυρίσματα. Είναι μια φανταστική κωμωδία, οικογενειακή, με πολύ όμορφους χαρακτήρες, που έχουν μια τσαχπινιά και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Δάφνη είναι ένας ρόλος, που τον νιώθω πολύ κοντά μου. Είναι λογική και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητη, ενώ προσπαθεί να κρατήσει και τις ισορροπίες. Ταυτόχρονα είναι και πάρα πολύ δυναμική, έχει ένα τσαμπουκά και ένα νεύρο, αλλά είναι και πολύ γλυκιά. Έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας, είναι μια πολύ χρωματιστή προσωπικότητα. Και αυτό είναι που λατρεύω πολύ.»

Το «Σ' αγαπάω μεν αλλά...» και οι ανθρώπινες σχέσεις

Ο στόχος της κωμικής σειράς είναι να αποδείξει ότι οι χαρακτήρες έχουν πολλά κοινά στοιχεία και με την καθημερινότητα και το πως τελικά όλοι εμείς λειτουργούμε σαν προσωπικότητες. Η Ευσταθία Τσαπαρέλη παραδέχεται ότι η σχέση μεταξύ του Παύλου και της Δάφνης είναι ακριβώς ίδια με εκείνη που έχει ένα ζευγάρι, που ζει χρόνια μαζί και αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ρουτίνας ενδεχομένως. Μάλιστα, οι δυο τους στη σειρά, μπορεί να έχουν τα προβλήματά τους, αλλά σίγουρα δεν μπορεί ο ένας να κάνει χωρίς τον άλλον.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv η ηθοποιός: «Νομίζω ότι πρέπει να αποδεχθούμε πως σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Έχουμε τις όμορφες στιγμές, τις πιο φωτεινές, αλλά υπάρχουν και εκείνες, που είναι λίγο πιο σκοτεινές. Είναι δύσκολο πράγμα η συμβίωση, αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει και πολύ ωραίες στιγμές, όπως είναι η συντροφικότητα. Η σχέση είναι μια σχέση που πολλοί θα ταυτιστούν μαζί της, είναι και οι δυο άνθρωποι πολύ δυναμικοί, αγαπιούνται πολύ, αλλά όσο περνάει ο καιρός δείχνουν ότι ίσως και να μην θέλουν τα ίδια πράγματα.»

«Νομίζω ότι η σχέση μεταξύ ηθοποιού και κοινού έχει γίνει ακόμα πιο ουσιαστική»

Παράλληλα με το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» η Ευσταθία Τσαπαρέλη πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής», μαζί με τον Δημήτρη Αλεξανδρή, την Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη παράσταση, η οποία μεταφέρεται ακριβώς στην πραγματική ζωή και το πόσο αληθινοί είναι οι άνθρωποι στις μέρες μας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είναι μια παράσταση, που ξεκινάει με το «προσωπείο» των πρωταγωνιστών, ενώ στη συνέχεια οι αληθινοί χαρακτήρες ξεδιπλώνονται και στο τέλος, όλα έχουν μια παραπάνω δόση ειλικρίνειας. Η Ευσταθία Τσαπαρέλη νιώθει πολύ χαρούμενη με αυτήν την συνεργασία, μιας και λατρεύει την αλήθεια των ανθρώπων, την ειλικρίνεια και το πως εκείνοι μπορούν να ξεδιπλωθούν, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις της: «Είναι συγκινητική η προσέλευση του κόσμου, γιατί μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ότι το να πάνε στο θέατρο είναι μια καθαρά συνειδητή επιλογή. Όλο αυτό έχει μια άλλη βαρύτητα. Έρχονται στο θέατρο για να διασκεδάσουν και τηρούν και όλα τα μέτρα, με τις μάσκες και τις αποστάσεις τους. Νιώθουμε πολύ ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που είναι από κάτω και έρχονται να μας δουν και έμενα όλο αυτό με ενθουσιάζει. Νομίζω ότι αυτό κάνει τη σχέση μεταξύ ηθοποιού και κοινού να είναι ακόμα πιο ουσιαστική... Η παράσταση περιγράφει την αλήθεια και το πως μπορούν να ξεδιπλωθούν οι χαρακτήρες και να φύγουν από τα καθιερωμένα και τα στεγανά»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Η Τσάφου για #MeToo: «Είμαι δίπλα σε όλα τα άτομα, που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν»!

Ο Χαλακατεβάκης στο gossip-tv: «Έχω καταφέρει να δημιουργήσω την οικογένεια, που πάντα ονειρευόμουν»

Αποκλειστικό: Άννα Ανδριανού: Η Πηνελόπη του «Σ' αγαπάω μεν αλλά...» εξομολογείται στο gossip-tv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved