Αποκλειστικό: Συγκλονισμένη η Καρρέρ από τον χαμό του Δάκη: «Μέχρι χθες βράδυ του κρατούσα το χέρι»
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Συγκλονισμένη η Καρρέρ από τον χαμό του Δάκη: «Μέχρι χθες βράδυ του κρατούσα το χέρι»

Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον θάνατο του καρδιακού της φίλου, Δάκη, ο οποίος και έφυγε από την ζωή την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, νικημένος από την ασθένεια του καρκίνου

Ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του, ο οποίος και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το μουσικό κοινό, με τα τραγούδια του να έχουν σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, ο Δάκης έφυγε από την ζωή, νικημένος από την ασθένεια του καρκίνου, με τον ίδιο να δίνει σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια πριν από κάποιον καιρό. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και μάλιστα ο Τάκης Σαγιώρ είχε πει χαρακτηριστικά ότι ο Δάκης ζύγιζε πλέον μόνο 42 κιλά. Άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να μην ακούγονται πράγματα για την υγεία του Δάκη, θέλησαν να πουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

Η Λουκίλα Καρρέρ- Πλέσσα γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του πολύ καλού της φίλου μέσα από ένα σχετικό Tweet, με την ίδια να συγκινεί ιδιαίτερα με τα λόγια της: «Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπω πάντα… «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του"»

Λίγο μετά την γνωστοποίηση του θανάτου του τραγουδιστή, το gossip-tv επικοινώνησε με την σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη και συντετριμμένη για τον θάνατο του Δάκη, μιας και ήταν ένα από τα πιο αγαπητά της πρόσωπα. Η ίδια τόνισε ότι βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου μαζί του, μιας και ήθελε να τον αποχαιρετήσει, αφού η κατάστασή του ήταν μια αναστέψιμη. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε να απασχολεί τον κόσμο με την ασθένειά του και ότι προτιμούσε να ξέρουν όλοι ότι είναι καλύτερα στην υγεία του.

Η Λουκίλα Καρρέρ ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: "Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς ήμουν εχθές μαζί του. Ήταν η τελευταία του μέρα. Του κρατούσα το χέρι και του είπα ποσό πολύ τον αγαπάω. Λίγες ώρες μετά «πέταξε». Ήταν καρδιακός μου φίλος, σαν οικογένεια μου. Ήξερα τα πάντα για την ζωή του και ήταν το πρωινό μου τηλεφώνημα κάθε μέρα τα τελευταία 35 χρόνια. Ήξερα για την κατάσταση την υγείας του από την αρχή. Έδωσε μια μάχη με αξιοπρέπεια με την ασθένεια του. Τις τελευταίες ημέρες αναγκαστήκαμε 2-3 δικοί του άνθρωποι να πούμε ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, γιατί και ο ίδιος δεν ήθελε. Τον στενοχωρούσε όλο αυτό".


Δεν ήθελε να μιλάνε όλοι για την υγεία του. Έλεγε εγώ ποτέ δεν προκάλεσα με την προσωπική μου ζωή, ποσό μάλλον με την υγεία μου. Δεν του άρεσε να μιλάμε όλοι για αυτό και προσπαθήσαμε κατά κάποιον τρόπο να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Καταλάβαινε απόλυτα τα πάντα και δεν ήθελε, στενοχωριόταν... Ακόμα και εχθές που ήταν η τελευταία του μέρα, του κρατούσα το χέρι, του είπα πόσο πολύ τον αγαπάω και μου ανοιγόκλεινε τα μάτια. Ήταν μια βαριά μέρα. Εμένα θα μου λείψει πάρα πολύ αυτό το τηλεφώνημα το πρωινό τα τελευταία 35 χρόνια, μια μιάμιση ώρα, τα λέγαμε όλα.
Κολλητός, λατρεμένος και αγαπημένος μου φίλος.

Η σχέση του με τον Μίμη Πλέσσα

Η Λουκίλα Καρρέρ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση ζωής- όπως την χαρακτήρισε- που είχε ο Δάκης με τον σύζυγό της, Μίμη Πλέσσα, αφού πολλές από τις επιτυχίες τους είναι απόλυτα κοινές. Επιπρόσθετα, τόνισε ότι ο Μίμης Πλέσσας είναι ιδιαίτερα θλιμμένος από τον θάνατο του καλού του φίλου, μιας και τον ένιωθε σαν οικογένειά του.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τι να πω για την σχέση του με τον Μιμή; Ξεκίνησαν μαζί από το «Τόσα Καλοκαίρια», σε όλα εκείνα τα τραγούδια τα εξαιρετικά, τα αξέχαστα, μέχρι και στο τελευταίο άλμπουμ που έκανε σε επτά γλώσσες με τα τραγούδια του Μιμη, το “Moments”. Ήταν ο καλύτερος εκφραστής των τραγουδιών του Μιμή σε επτά γλώσσες: από Αραβικά μέχρι και Αγγλικά. Είχαν μια μακροχρόνια συνεργασία, έκαναν πολλές συναυλίες μαζί και ο Μιμης είναι τρομερά στενοχωρημένος με τον θάνατο του. Είναι μια σχέση ζωής. Η ευγένεια του, το ήθος του και η εντιμότητα του δεν έχουν ομοιότητα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Μας λείπει πάρα πολύ ήδη".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved