Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Οι ευχές του Διονύση Σχοινά ομορφαίνουν τη ζωή μας

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι από τους πιο θετικούς ανθρώπους που γνωρίζουμε σε αυτόν τον χώρο. 

Είναι από αυτούς που αν δεν έχουν να πουν κάτι θετικό συνήθως δεν μιλάνε. Και ήταν έτσι από όταν τον πρωτογνωρίσαμε όταν έκανε τα πρώτα βήματά του στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά, τραγουδώντας τότε στο Posidonio δίπλα στη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα και έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Μιλάμε φυσικά για την Καίτη Γαρμπή.

Και τους ζήσαμε από την αρχή. Ακόμα μάλιστα του χρωστάμε να του πούμε πώς μάθαμε την πρόθεσή του να της κάνει την αξέχαστη - για όλους- πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά και το δημοσιοποιήσαμε την ημέρα που θα γινόταν (σε περιοδικό τότε). Και μπορεί ο ίδιος να μετάνιωσε στη συνέχεια που το έκανε δημόσια, δεν μετάνιωσε ποτέ όμως για την επιλογή του.

Το ξεκίνημα του Gossip-tv.gr τον βρήκε να έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση για τα καλά μετά από αρκετά χρόνια όπου έμεινε εκτός της νύχτας προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος το μεγάλωμα του γιου τους, Δημήτρη. Μια επιστροφή που τον βρήκε να σκίζει σε πιο παρεϊστικα μαγαζιά και άκρως κεφάτα και ανεβαστικά προγράμματα. Στην Ελλάδα μόνος του, αλλά στο εξωτερικό πολύ συχνά μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Άλλοτε οι δυό τους, άλλοτε έχοντας μαζί και τον γιο τους, βρέθηκαν σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης είτε για εμφανίσεις, είτε για οικογενειακές διακοπές. Αν και το μέρος που δεν αλλάζουν με τίποτα, είναι το ησυχαστήριό τους στην Επίδαυρο.

Πολλά χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο Διονύσης θα αποκαλύψει πως πριν σαραντίσει ο μικρός η Καίτη κινδύνεψε σοβαρά και ο ίσιος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τα χρόνια περνούν και περιμένουμε πότε ο Διονύσης θα αποκαλύψει οτι έχει στο σπίτι του το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι, αφού ακόμα και που κάνει μικροαλλαγές στο look του, παραμένει πάντα ο ίδιος Διονύσης και το θέμα της ηλικίας του έχει πολλές φορές αφήσει τον κόσμο άφωνο στα διάφορα τηλεοπτικά πλατό.

Κι αν και από την αρχή του γάμου τους πολλοί, το έχει πει και ο ίδιος- στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουν, Καίτη και Διονύσης παραμένουν το ίδιο δεμένοι κι ερωτευμένοι, όπως στην αρχή της γνωριμίας τους. Κάθε φορά που εκείνη έχει γιορτή/ γενέθλια ή έχουν επέτειο, ο Διονύσης ετοιμάζει τρελές εκπλήξεις για το κορίτσι του. Κι εκείνη βέβαια δεν πάει πίσω.

Στη μεγάλη συναυλία της Καίτης για τα 30 χρόνια της καριέρας της, σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στη σκηνή δίπλα της. Μπαμπάς και γιος τραγουδούν μαζί και η συγκίνηση όλων ολοφάνερη.

Λίγους μήνες αργότερα περνάνε, ίσως τη δυσκολότερη στιγμή τους οικογενειακώς, όταν άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι τους, τους ακινητοποιούν και τους ληστεύουν. Ο Διονύσης ακόμα και σήμερα δεν κοιμάται τις νύχτες μετά από αυτό που έζησαν.

Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους κατά τον Διονύση, είναι πως ότι κι αν συμβεί δεν αφήνουν ποτέ ο ένας τον άλλον. Ο ίδιος έχει πει πως όταν θυμώνει βγαίνει και κάνει βόλτες το τετράγωνο και επιστρέφει.

Στο πέρασμά του μάλιστα από το Podcast μας αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς τα ξαναβρήκαν με την Καίτη, το μικρό διάστημα που έμειναν χώρια πολύ πριν παντρευτούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved