Εβελίνα Νικόλιζα: Οι πρώτες φωτό της με μαγιό για το καλοκαίρι, χωρίς ίχνος ρετούς!
Gossip Specials

Εβελίνα Νικόλιζα: Οι πρώτες φωτό της με μαγιό για το καλοκαίρι, χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν χρειάζεται να πείσει για τα πολύπλευρα ταλέντα της τόσο στην τηλεόραση όσο και στον χώρο της μουσικής. 

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον γεμάτο τραγούδι, καθώς η μητέρα της Μπέσσυ Αργυράκη τη μύησε από πολύ νωρίς στον χώρο της μουσικής, η Εβελίνα δεν θα μπορούσε να μην έχει ταλέντο και ως τραγουδίστρια.

Γιατί ως παρουσία στον τηλεοπτικό «αέρα» έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι άψογη και ιδανική για lifestyle εκπομπές όπως το Καλύτερα δε γίνεται που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Με δημόσιες τοποθετήσεις που βρίσκουν πολλούς συμμάχους και με μία εντυπωσιακή παρουσία, η Εβελίνα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η 33χρονη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, για όσους δεν γνωρίζουν, στα οκτώ της και για πέντε χρόνια αργότερα, υπήρξε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου. Έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney, μεταξύ άλλων, στη Melody, κόρη της γοργόνας Ariel ενώ το 2005 πήρε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στην Τουρκία όπου διακρίθηκε με το βραβείο ερμηνείας. Έχει σπουδάσει marketing και δημοσιές σχέσεις όμως λατρεύει και την τέχνη της υποκριτικής. Μάλιστα, για τρία χρόνια φοίτησε στη δραματική σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε ως αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Ναταλίας Γερμανού ενώ όποτε τής δίνεται η ευκαιρία παίρνει το μικρόφωνο και μας σαγηνεύει με τη μελωδική φωνή της.

Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι και έχει λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει για την προσωπική της ξεκούραση. Και πού καλύτερα να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει από μία ξαπλώστρα σε κάποια πισίνα ή σε κάποια παραλία.

Μάλιστα, ήδη έκανε δειλά δειλά τις πρώτες της εξορμήσεις, και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφικά ενσταντανέ της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved